Linda Johansen Skincare

Facial Sun Cream

SPF 50

Storlek

319 kr
Utgått
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

SPF 50+
SPF 50+
Vegansk
Vegansk
Mogen
Mogen
Torr
Torr

Beskrivning

Artikel: 96610

"En av mina favoritegenskaper hos den här solkrämen är dess lätthet. Den har en hög solskyddsfaktor utan att kännas oljig på huden och täpper inte till porerna som andra tyngre solkrämer gör." Linda x

Den här bredspektriga solkrämenen för ansiktet med solskyddsfaktor 50 erbjuder inte bara ett starkt skydd mot UVA och UVB utan skyddar även mot HEV som finns i strålning av blått ljus. HEV bränner inte huden men kan fortfarande ha en skadande effekt på den.

Applicering:

Om din hud tenderar att vara torr, applicera ett lager över din fuktighetskräm och under smink. Om den är oljigare, använd den i stället för en fuktighetskräm över serum och ögonkräm. Om du vistas i solen, applicera en generös mängd. Om du bara använder den som en daglig solskyddsfaktor, fördela en liten mängd över ansikte, hals och dekolletage.

Vi rekommenderar inte att man solbadar (vi är dock skandinaver så vi lever inte alltid som vi lär ;-)) men den här formulan kommer verkligen att skydda din hud, även på de varmaste destinationerna. Glöm inte öronen och applicera på nytt regelbundet.

DE FRÄMSTA FÖRDELARNA

• Bredspektrigt skydd

• Solskyddsfaktor 50+

• En lätt konsistens som inte täpper till porer

• Passar alla hudtyper

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.