Ole Henriksen

Truth Banana Bright Mineral Sunscreen SPF30

Storlek

309 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer
* Produkten prissätts automatiskt och kan inte kombineras med rabattkoder.

Höjdpunkter

SPF 30-40
SPF 30-40

Beskrivning

Artikel: 112133

Ett 100% fysikaliskt, SPF 30 mineralsolskydd med 16,3% zinkoxid som effektivt skyddar mot UVA och UVB. En solkräm som ser bra ut på huden, känns bra OCH luktar gott med en fräsch naturligt framställd citrusdoft – ingen SPFdoft här – och ger en mjuk, matt finish. Berikad med C-vitamin för att även reducera och förebygga synliga tecken på solskador.

 

Banana Bright Mineral Sunscreen ljusreflekterar omedelbart och ger en vacker lyster. C vitamin hämmar åldersproccessen som sker i huden när den utsätts för sol och förebygger på så vis ålderstecken orsakade av just solen. C vitaminets långsiktiga fördelar bidrar också till en klar och jämn hud, minimerar pigmenteringar samt rynkor och linjer.

 

Zinkoxid är ett fysikaliskt skydd som skyddar genom att reflektera bort strålarna från huden istället för att absorbera dem. Detta betyder att solskyddet ska ligga på hudytan. Zinkoxid är naturligt vitt men tack vare vår unika formula med vårt välkända ljusreflekterande mineralpigment så minimerar vi risken för ”white cast”, dvs en vit hinna på huden.

 

Så, gå ut i solen och njut av dennes stärkande kraft och energi, medan Banana Bright Mineral Sunscreen tar hand om din hud.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.