Kategorier
Filtrera

Julklappstips 2017

Vet du inte vad du ska ge bort i present i jul? Här har vi samlat de bästa julklappstipsen för hela familjen! Skäm bort dina nära med lite vardagslyx.

Visa mer Visa mindre
Julklappstips till mamma

Till mamma

Världens bästa mamma förtjänar såklart världens bästa present!

Se tipsen

Julklappstips till pappa

Till pappa

Julklappar till pappor kan vara en svår nöt att knäcka – oftast är det snälla barn som står på önskelistan.

Se tipsen

Julklappstips till flickvännen

Till flickvännen

Det kan både bli fel storlek och fel färg… men bara lugn! Vi har valt ut ett gäng julklappstips som minskar risken för dig att få sova på soffan i jul.

Se tipsen

Julklappstips till pojkvännen

Till pojkvännen

Vi kommit fram till de ultimata julklappstipsen som får pojkvännen att vara tacksam ända fram tills nästa år!

Se tipsen

Julklappstips till syster

Till syster

Hon kanske retar livet ur dig ibland men det finns bara en som hon, visa att hon är speciell i jul!

Se tipsen

Julklappstips till bror

Till bror

Din bror kanske retar livet ur dig ibland (det är det brorsor är till för!) men det finns bara en som honom!

Se tipsen

Julklappstips till mormor och farmor

Till mormor/farmor

Mormödrars och farmödrars kärlek är speciell. Visa att du uppskattar henne med en fin julgåva som hon får användning av.

Se tipsen

Julklappstips till morfar och farfar

Till morfar/farfar

Morfar och farfar kan vara lite svåra att köpa julklappar till men de förtjänar någonting riktigt fint i år! Som tur är vet vi på Nordicfeel vad mor- och farföräldrarna vill ha!

Se tipsen

Så hittar du de perfekta julklapparna


Om det känns som att du har en miljon julklappar att köpa är du inte ensam. Det tar mycket tid och energi att spinga runt stan för att hitta paket till hela familjen. Som tur är har vi på NordicFeel någonting för alla och en mängd tips!

Låt oss hjälpa dig


Här ovan har vi valt ut förslag på presenter till dina nära och kära med omsorg. På NordicFeel värnar vi om vardagslyx eftersom det är mer än en produkt – det är en känsla som inte går att ersätta. Vardagslyx skänker glädje och det vill vi vara med och göra. Skäm bort de du tycker om, kanske är det någonting de sällan unnar sig själva? Shoppa allt på samma gång, på samma ställe för att underlätta årets julhandel. Låt julen vara en tid att se fram emot, inte en som stressar upp dig.

Skriv en lista


Ta dig tid att göra en ordentlig lista på vad personen gillar. Det kan vara allt från dofter, mat, intressen och aktiviteter. Att få ner det på papper kan underlätta idéflödet.

Utgå från behov


Vad behöver personen? Är en favoritprodukten slut, eller fattas någonting i en samling? Fyll på med favoriten! Känns det som att personen har allt eller kan köpa allt den vill ha? Då kanske en snygg och praktisk förvaring kan underlätta! Kanske tid är en bristvara? I så fall finns det en mängd produkter som sparar tid.

Internet-stalka

Kanske finns det en offentlig önskelista någonstans? Annars är det garanterat att personen har sociala medier och kanske dyker det upp i ditt flöde att personen har gillat mycket bilder från ett märke eller en sida? Kanske är det till och med en hint.

Få det att betyda någonting


Utgå från ett minne, någonting personen sagt eller någonting som ni upplevt tillsammans och jobba därifrån. Går det att knyta an till?

Medan du funderar kan du inspireras av våra produkter och tips på julklappar!