Kategorier
Filtrera

Julklappstips 2017

 • Julklappstips till mamma

  Till mamma

  "Vardagslyx är den bästa presenten"
  Du älskar din mamma mer än någon annan och du vill förstås ge henne något speciellt till jul. Vilken tur att vi på NordicFeel har så bra koll på vad mammor gillar! Här hittar du ett urval med julklappstips som får vilken mamma som helst att känna sig uppskattad.
 • Julklappstips till pappa

  Till pappa

  "Praktiskt och användbart"
  Julklappar till pappor kan vara en svår nöt att knäcka – oftast är det snälla barn som står på önskelistan. Näst längst upp brukar det finnas någonting som är praktiskt och användbart! Här är julklappstipsen till honom.
 • Julklappstips till flickvännen

  Till flickvännen

  "Den svåraste julklappen i år"
  Detta är kanske den svåraste julklappen som ska inhandlas i år. Det kan både bli fel storlek och fel färg… men bara lugn! Vi har valt ut ett gäng julklappstips som minskar risken för dig att få sova på soffan i jul. Se tipsen här.
 • Julklappstips till pojkvännen

  Till pojkvännen

  "Den som redan har allt"
  Vad köper du till en som redan har allt? En fråga som många män och kvinnor har misslyckats med att svara på. Vi på Nordicfeel har slagit våra kloka huvuden ihop och kommit fram till de ultimata julklappstipsen som får pojkvännen på fall.
 • Julklappstips till syster

  Till syster

  "Få henne att känna sig superspeciell"
  Det här med att hitta en perfekt present till syrran, går det? Självklart! Överraska din syster med någon av dessa julklappstips från NordicFeel och få henne att känna sig superspeciell.
 • Julklappstips till bror

  Till bror

  "Klart brorsan är värd det bästa"
  Är han den som retade dig till vansinne när du var mindre men när det verkligen gällde så var han där för dig? Klart brorsan är värd en riktigt fin julklapp i år! Vi har de perfekta julklappstipsen till alla bröder därute.
 • Julklappstips till mormor/farmor

  Till mormor/farmor

  "Visa uppskattning med en fin julgåva"
  Mormödrars och farmödrars kärlek är speciell. Visa att du uppskattar henne med en fin julgåva som hon får användning av. Här hittar du julklappstipsen för både mormor och farmor.
 • Julklappstips till morfar/farfar

  Till morfar/farfar

  "De är värda något extra fint till jul"
  Morfar och farfar brukar inte vara allt för kräsna vad det gäller julklappar, men i år tycker i alla fall vi på NordicFeel att de är värda något extra fint som de har användning av! Våra julklappstips innehåller många klassiker i badrumshyllan, se nedan!