0 Varukorg

Pappa


Julklappar till pappor kan vara en svår nöt att knäcka – oftast är det snälla barn som står på önskelistan. Näst längst upp brukar det finnas någonting som är praktiskt och användbart! Här är julklappstipsen till honom.

25 Produkter

5 grymma julklappar till pappa 2018

Vill din pappa heller aldrig ha någonting? Frågar du vad han önskar sig och han svarar a) strumpor b) snälla barn eller c) ”jag behöver ingenting” behöver du hjälp. Tur att vi på NordicFeel har en hel drös av presentförslag.

1. Tar din pappa verkligen hand om sitt skägg?

Och gör han det, har han rätt produkter? För det har vi! Har du hört talas om skäggtvätt, skäggolja, skäggborste, skäggserum, skäggkam eller skäggbalsam? Det finns en hel djungel med vårdande produkter för den bästa groomingen. Det är inte bara en rolig julklapp utan även en praktisk.

2. Ansiktshår är great

Men kanske inte ur näsa och öron. Det kan de allra flesta hålla med om. Satsa på en näs- och örontrimmer i julklapp till pappa. Ett smärtfritt och snabbt sätt att bli av med oönskat hår.

3. För pappan som föredrar att vara slätrakad, kör på en riktigt bra rakapparat.

Det ska inte dra i huden, ha en kort sladd eller sluta fungera mitt i en rakning. Hjälp din pappa att starta dagen på bästa sätt genom att ge bort en rakapparat i present. Krångelfri och tidseffektiv. Ja tack, säger till och med den mest praktiska pappan.

4. Giftsets är underskattade.

Det fungerar alltid att ge bort. En fin parfym, med tillhörande duschkräm och deodorant för en fräsch och sammanhållen doft som håller längre! Perfekt till honom som säger att han aldrig vill ha någonting.

5. After shaves

After shaves lugnar inte bara huden efter rakning utan är också en fantastisk julklapp. Utgå från en liknande doft han redan har, är den citrusfräsch eller tyngre med noter av trä? Hitta en med liknande noter så är det nästan garanterat att han kommer att gilla den också! Annars är ett tips att köpa någonting du gillar och lita på magkänslan (men behåll kvittot!).

P.S alla tips fungerar givetvis också även till svärfar!

Upptäck även: skäggprodukter, trimmer, rakning, giftsets och after shave.

Produkten har lagts i kundvagnen