Höjdpunkter

Veganskt
Veganskt
Full
Full
Mattifierande
Mattifierande
Matt
Matt

Beskrivning

Artikel: 77042

Lätt och pigmenterande AF! Vår nya Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation är precis lika badass som du. Den behagliga formulan finns tillgänglig i 45 smickrande nyanser som sitter där de ska. De krämiga nyanserna är lätta att applicera och ger en matt look. Vår lilla overachiever kontrollerar även blank hud, och gör så att den ser matt ut hela dagen. Men det kommer mer: Denna foundation täpper inte till porerna och passar till normal, oljig, kombinerad och känslig hud.

 

VAD DET ÄR: En hållbar flytande foundation som gör så att din hud ser matt ut hela dagen. Välj mellan 30 noggrant avvägda, anpassade, nyanser. VAD DEN GÖR: Gör det möjligt att bygga på täckningsgraden med en sammetsmjuk och matt finish.

VARFÖR VI ÄLSKAR DEN: För en foundation med så bra täckningsförmåga känns formulan otroligt lätt. Med andra ord så levererar den just allt det du behöver i en foundation.

ANVÄNDNING: Preppa ditt ansikte med Can’t Stop Won’t Stop Matte Primer. Applicera och tona ut med hjälp av vår Total Control Drop Foundation Brush, Complete Control Blending Sponge eller dina fingrar.

BÄST TILL: Alla hudtoner och -typer De som är i farten Kontrollerar blank hud

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.