Kategorier
Filtrera
Nyx professional makeup

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup älskas av hela skönhetsvärlden för sitt breda utbud av produkter och färger, trendiga specialprodukter och inte minst för priset. Inga av NYX Professional Makeups produkter är djurtestade och de är certifierade av PETA, i sortimentet finns även ett stort utbud av veganskt smink, du kan hitta dem under vår kategori Sustainable Beauty.

Upptäck NYX Professional Makeup

324 produkter från  NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup – med inspiration från en grekisk gudinna

Grundaren av sminkmärket NYX Professional Makeup är makeupartisten Toni Ko, en ung, mycket driven kvinna som vid 13 års ålder flyttade till USA från Korea. Redan som 26-åring, kom hon att starta sminkmärket NYX Professional Makeup , då hon ansåg att det fanns ett alldeles för stort glapp mellan de finare sminkmärkena och de billiga som gemene man handlar från de stora kedjorna. Affärsidén resulterade i prisvärt kvalitetssmink. Under sitt första år i branschen sålde märket bara en produkt, eyeliners, vilken ensam gav en försäljning på cirka 2 miljoner dollar. Idag ägs märket av L’Oreal, men erbjuder samma professionella produkter i prisvänliga nivåer i över 70 länder, världen över.

 

I NYX Professional Makeup utbud finns ett stort antal produkter att välja mellan för den sminkintresserade. Till favoriter utsedda av Vecko Revyn hör bland annat produkterna angel veil, shiner killer och makeup setting spray. Angel veil är en primer som ger dig en slät och mjuk bas att utgå ifrån. Utöver att göra det enklare att få ett snyggt resultat, gör primern att ditt smink sitter bra hela dagen eller natten. Shine killer är en mineralprodukt som används efter dagkräm men innan resten av sminker appliceras, vilket ger en yta som är glansfri och mer långvarig då överflödig glans och olja tas bort. Makeup setting spray är en produkt som fixerar och håller ditt smink på plats, vilket gör att din look håller hela dagen. En makeup setting spray är som en bra hårsprej, fast för ansiktet och sminket!

 

När du köper produkter från NYX Professional Makeup får du makeup och tillbehör som är professionell utan att det för den sakens skull märks på prislappen. Märkets produkter definieras av att hålla hög kvalitet och vara pigmentrika och du kan välja mellan både klassiska och trendinriktade produkter. Det gör att du med fördel kan bygga upp hela din makeupnecessär med produkter från NYX Professional Makeup , eller bara välja ut dem som du gillar allra bäst. Utöver kvalitativt innehåll, har NYX Professional Makeup produkter smarta och praktiska förpackningar som gör det enkelt att använda och applicera sminket. Förpackningarna är dessutom stilrena och snygga i sin design och får vilken necessär som helst att kännas lite lyxigare.