Oxygenetix

Foundation SPF25

825 kr
Se varianter
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

SPF 15-25
SPF 15-25

Beskrivning

Artikel: 93815

Oxygenetix är en unik foundation eftersom den utvecklades av plastikkirurger, hudläkare och mycket respekterade proffs från Bevery Hills, USA. Denna foundation har en fantastisk täckning, dessutom är den vatten- och svettresistent, sprider sig inte på vita kläder medan den håller hela dagen!

Oxygenetix innehåller Cerivitae Complex och har testats för allergier, bakterier, på känslig hy, och det är icke-komedogent, vilket innebär att produkten inte leder till blockeringar och tilltäppta porer. Detta är den enda foundation som är FDA -godkänd och har kliniska studier gjorda på sårläkning. Ju mer du använder Oxygenetix desto bättre blir din hud.

Den lätta andningsbara formulan för upp till 70% syre till cellerna i huden och ger 24-timmars syreupptagning för bättre läkning och reparation av huden. Oxygenetix foundation är så mild och lugnande att du kan använda den direkt efter kosmetiska behandlingar. Mycket bra för att lugna ner akne, rodnad, psoriasis, eksem, rosacea och en allmänt försvagad hudbarriär.

Döljer, rynkor, linjer och andra oegentligheter. Varar hela dagen. Förorenar inte kläder. Vatten- och svettresistent. Solfaktor 25. Passar alla hudtyper!

Rekommenderad användning: Applicera med en sminksvamp eller fingertoppar. Arbeta in med ett jämnt resultat. Applicera lite extra och vid behov för att uppnå maximal täckning. Undvik ögonkontakt. Använd inte produkten om du upplever tecken på irritation eller utslag.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.