Ögonprimer

Med en ögonprimer slipper du att ögonskuggan smular och lägger sig i veck, samtidigt som färgen blir mer intensiv. Ett måste i varje sminkväska!

22 Artiklar
Smashbox
Photo Finish Intensify 24 Hour Eye Shadow Primer
10 ml
(7)
Elizabeth Arden
Advanced
Eye-Fix Primer 7 g
(10)
Max Factor
Lash Revival Primer
Browgame Cosmetics
Instant Brow Lift Wax
Brown 15 ml
(1)
Lumene
Bright Eyes Eyeshadow Primer
5 ml
(7)
Sensai
Eyelash Base 38°C
White 6 ml
NYX Professional Makeup
Ultimate Shadow N Liner Primer
Light 8 ml
Barry M
Lid Lock Eyeshadow Primer
7 g
(1)
Anastasia Beverly Hills
Eye Primer
7 g
NYX Professional Makeup
Ultimate Shadow N Liner Primer
Medium 8 ml
Glo Skin Beauty
Essential Eye Base
Lace 2,6 ml
Glo Skin Beauty
Essential Eye Base
Organza 2,6 ml
Glo Skin Beauty
Essential Eye Base
Silk 2,6 ml
Glo Skin Beauty
Essential Eye Base
Satin 2,6 ml
Glo Skin Beauty
Essential Eye Base
Cashmere 2,6 ml
Glo Skin Beauty
Essential Eye Base
Velvet 2,6 ml
PÜR
Fully Charged Primer
12,5 ml
Browgame Cosmetics
Instant Brow Lift Wax
Dark brown 15 ml
bareMinerals
Prime Time Eyeshadow Extender
3 ml
NYX Professional Makeup
Ultimate Shadow N Liner Primer
Medium-Deep 8 ml
Makeup Revolution
Ultimate Eye Base
Light
Sigma Beauty
Eyeshadow Base Eye Primer
Visar 48 av 22 Artiklar
Visa fler produkter

Ögonprimer

Ögonprimer

Med en ögonprimer får du en snygg och hållbar ögonmakeup som håller hela dagen och kvällen! En ögonprimer är en ofta genomskinlig produkt i krämig form som appliceras på hela ögonlocket innan du lägger din basmakeup och ögonskugga. Det här momentet är till för att ge en jämnare grund som får din ögonskugga, ögonpenna och eyeliner att sitta som berget. Hos Nordicfeel hittar du ögonskuggsprimer från kända varumärken som Elizabeth Arden, SENSAI och bareMinerals.

Bästa ögonprimern för ögonskugga

Vi har ett stort utbud av ögonprimers från flertalet märken i olika prisklasser. En ögonprimer hjälper till att öka pigmenten i din ögonskugga vilket ger ett djup och en intensitet i ögonskuggan. Elizabeth Arden Advanced Eye Fix Primer har blivit utnämnd till den överlägset bästa ögonprimern för ögonskugga. Som ett extra plus har den även ljusreflekterande pigment som skapar en mer pigg blick.

Inget smink under ögonen

När man har lagt grunden och ska avsluta med att göra en snygg ögonmakeup vill man gärna undvika att få smink under ögonen. Med hjälp av ögonprimern kan du få sminket att sitta på plats under resten av dagen. Den finns i flera varianter beroende på problemområde och hudtyp. Ögonprimern ger en jämn effekt och piggare blick. Hitta din perfekta primer hos Nordicfeel, vi bjuder på frakten!

Ögonprimer för ögonfransar

Hos Nordicfeel hittar du både ögonprimer för ögonskugga och för ögonfransar. En primer till din mascara är en produkt som skapar extra långa och hållbara fransar. Ingredienserna i produkten hjälper till att fylla ut fransarna och gör dessutom att din mascara håller längre, utan att klumpa sig eller flagna bort. Testa gärna vår populära primer Lash Revival Primer från Max Factor, som maximerar resultatet för din mascara.

Olika primer ögon

Det finns en hel uppsjö av olika primer för ögon att köpa hos Nordicfeel. Har du fet hy finns det primers som mattar ner den feta hyn. Andra primers ger både fukt och lyster, som är perfekt om du har torr hud. För dig med rodnad finns det färgkorrigerande primers. Om du har oljig hy är en ögonskuggsprimer för oljiga ögonlock ett måste att ha i sminkväskan och i din sminkrutin. Hitta din nya primer hos Nordicfeel idag och beställ med fri frakt och fria returer.

Ögonprimer på burk eller tub?

När du ska applicera din ögonprimer är det viktigt att tänka på att huden är helt ren. Börja med att lägga din sminkbas. Lägg sedan din ögonprimer på hela ögonlocket och längs ögongloben. Ett tips är att applicera med pensel om din primer ligger i en burk, att gräva med fingrarna kan ge en kortare hållbarhetstid. En primer på tub är därför mer hygieniskt. Hitta din primer hos NordicFeel idag.

Vilken ögonprimer ska jag välja?

Nordicfeel har en ögonprimer i alla prisklasser och för alla hudtyper, så att du kan hitta en primer som passar både din hudtyp och plånbok. Börja med att kartlägga din hudtyp och om du har några problemområden som oljig hy, rodnad eller röda blodkärl. Sedan kan du enkelt sortera dig fram med vårt filter av varumärke, pris och egenskaper tills du hittar en primer som passar dina behov.

Tio fördelar med att använda en ögonprimer

Har du bestämt dig för att köpa en primer till din ögonmakeup? Då har du hittat rätt. Det finns många fördelar med att använda sig utav en primer i sin sminkning. En ögonskuggsprimer ökar hållbarheten på din ögonskugga och en mascara primer ger ökad volym och längd på dina fransar samtidigt som den definierar och separerar fransarna. Välj i vårt utbud av ögonprimers och hitta din nya favorit!