Kategorier
Filtrera
Sensai Hudvård Sverige

Sensai

Sensai är ett av hudvården och kosmetikens äldsta och mest kända varumärken. Märket, som ursprungligen kommer från Japan, är idag världskänt och har under sina verksamhetsår bland annat blivit kända för en ny, banbrytande mascara och hudkrämer som verkar på cell-nivå. Sensai känt för sitt breda utbud med hög kvalitet, där modern och nyskapande forskning kombineras med naturliga ingredienser och gammal kunskap.

100 produkter från  Sensai

Sensai – japansk kvalitet med historia

Märket Sensai grundades redan på 1800-talet, närmare bestämt 1887, av japanen Kanebo Sensai i Tokyo. Till en början sysslade Sensai främst med handel inom bomull, men 1936 lanserade man sin första hudvårdsprodukt som kallades Savan de Soie. Man var inom företaget tidig med att använda naturliga, men kanske något oväntade, ingredienser som till exempel silkesfiber. En nyskapande inställning finns som med stor sannolikhet är en del i framgångsreceptet.

 

Idag står Sensai för en hudvård som är högteknologisk, men som samtidigt har sina rötter i den japanska traditionen och dess kunskaper kring naturliga ingredienser. Detta har lett till produkter som är fulla med mineraler, vitaminer och härliga oljor. I sortimentet kan de allra flesta hitta produkter som passar deras behov och önskemål.

 

Mascaran som Sensai blev kända för i slutet av 90-talet, som kallas för 38 ºC, blev känd just för att dess sammansättning vid 38 grader Celsius blir vattenlöslig. Mascaran är än idag en av Sensais främsta produkter och finns i nya uppdaterade versioner som 38 ºC Volumising Mascara, Eyelash Base 38°C och Mascara 38 ºC Separating & Lengthening. Till andra kända produkter innovationer från varumärket hör Celluar Performance från 1998 som var inriktad på cell-nivå och innebar hudvård med balans. Succéerna från Sensai stannar dock inte på 90-talet, även idag är både märkets hudvårdsprodukter och smink framstående och populärt hos kunder världen över. Konceptet med Celluar Performance från -98 har bland annat utvecklats vidare och finns att köpa hos NordicFeel som mist, gel och olika typer av fuktkräm, bland annat med anti-age system. I utbudet idag finns utöver vidareutvecklingar av de klassiska produkterna, nya och moderna varor. 

 

Samtliga av Sensais produkter är snyggt presenterade i tidlösa förpackningar som är snygga att ha framme i badrummet men också enkla att ta med på resan i necessären. Välj ut specifika produkter som du gillar, eller köp matchande och kompletterande varor för extra bra resultat. Oavsett vad du söker från Sensai, hittar du det med största sannolikhet i vårt breda utbud av deras produkter på NordicFeel. Använd dig av våra smarta sökkategorier för att snabbt hitta den produkt som matchar dina behov bäst.