Värdepaket
Clarins

Golden Glow Booster Face & Body

Variant

506 kr
Köp
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Beskrivning

Artikel: C89947-89948

Paketerbjudande på Self Tan-produkter från Clarins!


* Radiance-Plus Golden Glow Booster - Body


Koncentrerade brun-utan-sol droppar för kroppen som ger en jämn skräddarsydd glow och färg. Dropparna blandas enkelt med din ordinarie fuktgivande kroppsprodukt och dag för dag bygger du upp färgen till önskad intensitet. Använd ej produkten ensam! Doftar inte, ger inga ränder och torkar inte ut huden.

Formulan har 99% naturligt innehåll och ett self tan-komplex med DHA och Erythrulose som tillsammans ger en naturlig, jämn och long-lasting färg med glow. Aloe vera-extrakt ger fukt.


* Radiance-Plus Golden Glow Booster - Face


En snabbtorkande brun-utan-sol gel för både ansikte och kropp, som ger en intensiv glow och färg. Huden blir omedelbart gyllene, strålande och får snabbt en jämn och intensiv brun färg. Den lätt tonade och fräscha texturen är enkel att applicera och smälter fort in i huden så att du kan klä på dig direkt efter, utan att den färgar av sig. Doften är friskt blommig.

Formulan har ett self tan-komplex med 100% naturligt utvunna ingredienser, (DHA och Erythrulose), som tillsammans ger en naturlig, jämn och long-lasting färg med glow. Glycerin skyddar mot uttorkning. Icke-komedogen. 



Det här är ett Value pack
Value pack innebär att vi erbjuder mängdrabatt på populära kombinationer av produkter.

Upptäck mer

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.