Kategorier
Filtrera
Dermalogica - hudvård

dermalogica

dermalogica har utvecklats för att ta hand om huden med rutiner som inte är tidskrävande, för att underlätta det moderna och stressfyllda livet. Produkterna är icke-kommedogena, vilket innebär att de inte täpper till hudens porer. De är även fria från mineraloljor, lanolin, irriterande färg- och parfymämnen samt uttorkande alkohol.

93 produkter från  Dermalogica

Effektiv hudvård med produkter från Dermalogica

Dermalogica är ett världskänt hudvårdsmärke från USA som grundades 1986 i Los Angeles av Jane och Raymond Wurwand. Paret hade redan innan de startade Dermalogica ett starkt intresse för hud och hudvård och hade identifierat en lucka i utbudet på marknaden. Idag är märket ett av de populäraste i branschen, både hos kändisar i Hollywood och hos hudterapeuter. När du shoppar produkter från Dermalogica får du effektiva och skonsamma produkter som är bra för din hud, samtidigt som de är enkla att använda. Det gör att du tillsammans med Dermalogica enkelt kan skapa en fungerande hudvårdsrutin och se till att hålla ditt ansikte både snyggt och fräscht. Hos oss på NordicFeel hittar du ett brett utbud av Dermalogicas produkter. 

Jane och Raymond Wurwand hade tre år innan grundandet av Dermalogica startat The International Dermal Institute, ett idag världsledande center för vidareutbildning för kropps- och hudterapeuter. Jane kom efter grundandet fram till att inget existerande märke för hudvård på marknaden då hade produkter som kunde uppfylla både hennes och The International Dermal Institutes krav. Detta blev startskottet för att grunda Dermalogica och själv utveckla och producera dessa produkter och därmed säkerställa en både effektiv och skonsam hudvård för ansiktets känsliga hud. Produkterna från Dermalogica är utvecklade för att ge vård till hud som utsätts för dagens moderna samhälle, där många lever stressade liv – något som också påverkar huden och ger svåra konsekvenser på sikt. Dermalogicas produkter är därför konstruerade så att du slipper tidskrävande hudvårdsrutiner, något som gör att de är både enkla och smidiga att använda i vardagen.

Samtliga av Dermalogicas produkter är framtagna utan användande av komedogena ingredienser och därför är bland annat mineraloljor, vilka täpper till huden och kan leda till pormaskar, uteslutna. Utöver detta kan du, när du använder Dermalogicas produkter, vara säker på att undvika det allergiframkallande ämnet lanolin, S.D.-alkohol som verkar uttorkande på hunden, samt konstgjorda parfym- och färgämnen. Det ger dig produkter som är mer naturliga, samtidigt som de är både säkra och effektiva att använda. Utöver att utesluta skadliga produkter, använder sig Dermologica inte av djurförsök och passar därför också dig som tänker på djurens bästa.

Hos oss på NordicFeel hittar du alla produkter från Dermalogica som du behöver för rengöring och vård av ditt ansikte. Gemensamt för alla produkter är enkla och stilrena förpackningar, fyllda med kraftfulla och effektiva produkter för olika typer av hud och behov. Vi har bland annat ansiktsrengöring i form av både gel, ansiktsvatten och sminkborttagning, samt serien UltraCalming för dig med extra känslig hud. Utöver ansiktsrengöring hittar du hos oss ansiktspeeling, dagkräm, nattkräm, ögonkräm, primer och serum. För att hitta de produkter som passar just dig och din hud kan du ta hjälp av en hudterapeut, som har stor kunskap om olika hudtyper och deras behov. Köp de produkter som just din hud behöver och njut av effektiva och skonsamma produkter från ett av världens främsta märken. En vacker hud är en investering idag, det är något som lönar sig längden!