Kategorier
Filtrera

Dr. Hauschka

0 produkter från Dr. Hauschka

I över 75 år har Dr. Hauschka samlat på sig erfarenheter och kunskaper om naturläkemedel och utvecklat fantastiska hudvårdsprodukter som verkligen fungerar. Dr. Hauschka ingår i det större företaget Wala som grundades år 1935 i Tyskland. Cirka 30 år senare, då varumärket Dr. Hauschka kom till, började man fokusera på hudvårdsprodukter med ekologiska och naturliga ingredienser – sådant som huden tycker om. Hjärnan bakom det framgångsrika företaget är kemisten Dr. Hauschka som var otroligt fascinerad och intresserad av naturens läkande krafter. Som affärsidé har Dr. Hauschka redan från starten valt att endast använda ekologiska råvaror i sina produkter.

Dr. Hauschka - Naturliga ingredienser som helar huden

Dr. Hauschka är omtyckta för sina naturliga och ekologiska ingredienser och med sitt breda produktutbud kan du välja bland både ansiktsvatten, dagkrämer, återfuktande krämer och mycket mer. När du köper en produkt från Dr. Hauschka kan du räkna med att forskarteamet bakom produkten lagt stor tid på att välja ut ingredienserna. Alla utvalda ingredienser är naturliga och valda för sina bra egenskaper. Du kan till exempel ofta hitta ringblommor och krasse i innehållsförteckningen, råvaror som har en unik förmåga att balansera en överdriven talgproduktion i huden. När alla de olika ingredienserna samverkar får de nya egenskaper som verkligen fungerar effektivt och skonsamt på huden. När du handlar något från Dr. Hauschka kan du även vara säker på att alla produkter är helt fria från mineraloljor, parabener och kemiska färger och dofter. En bra fråga att ställa sig är "om du inte skulle äta det, varför smörja in det på huden?".

Alla har vi olika hud och därav behöver vi även olika hudvårdsprodukter. Dr. Hauscka erbjuder ett brett sortiment med riktigt bra ansiktskrämer och serum som både återfuktar och balanserar huden. Oavsett om du har torr, fet eller normal hud kan du hitta produkter som är noggrant utvecklade att passa våra olika hudtyper. Förutom att Dr. Hauschka alltid väljer ut naturliga och ekologiska ingredienser till sina produkter, förlitar de sig också endast på hälsosamma och socialt ansvarstagande källor när de beställer sina ingredienser. Många hudvårdsprodukter idag använder kemiska konserveringsmedel för att bevara och förlänga livslängden, men inte Dr. Hauschka. Även på den punkten är varumärket otroligt noga med att endast använda botaniska konserveringsmedel som håller sina produkter fräscha.

Det är viktigt att ta hand om sin hud under hela livet, särskilt vi som bor i Norden. Här uppe är klimatet torrt, kallt och uttorkande. Genom att använda Dr. Hauschkas naturliga hudvårdsprodukter blir huden återfuktad, frisk, får en vacker lyster och håller sig smidig år efter år. De flesta av Dr. Hauschkas produkter har ett kontrollmärke BDIH Guideline godkänt. Detta innebär bland annat att produkterna har granskats noga och man har kollat råvarornas ursprung och hur man tillverkat produkterna. 

För dig som sätter höga krav på dina hudvårdsprodukter och som vill ha ekologiska alternativ, är Dr. Hauschka rätt varumärke. Ingredienserna i hudvårdsprodukterna samarbetar på ett effektivt sätt med huden för att bevara fukt och lyster.