Kategorier
Filtrera
Essie

Essie

Essie är tveklöst ett färgstarkt företag! Idag sätter de färg på större delen av världen med sina underbara nagellack i alla möjliga färger. För dig som letar efter ett nagellack, oavsett färg, oavsett textur, kan du garanterat hitta något du gillar från Essie. För dig som älskar välvårdade naglar, starka färger och gillar att sprida glädje är Essie rätt val.

167 produkter från  Essie Nagellack

Essie – ett nytänkande nagellack

Idag är Essie ett internationellt välkänt varumärke men framgångssagan började redan 1981 – i världens huvudstad New York. Där fanns en riktig lady som hette Essie Weingarten, en kvinna som älskade färg och som tröttnat på de få alternativ på nagellack som fanns. Det var här idén med Essie kläcktes. Grundaren Essie började skapa fantastiska nagellack i alla tänkbara färger. Det skulle helt enkelt finnas en färg för alla smaker. Idag har hon verkligen bevisat för alla att nagellack är mer än fransk manikyr och genomskinligt, det ska vara färgstarkt, glittrigt, matt, blått och svart!

Efter endast ett år efter att Essie grundades expanderade varumärket rejält då de började sälja internationellt – med början i Japan (tätt följt av Frankrike, England...). Alla ville ha Essies färgglada nagellack men affärsidén tog inte stopp här. För grundaren var det viktigt att utveckla bestående färger och lack som verkligen höll vad de lovade. Snabbt kom både top coat och base coat ut på marknaden, produkter som kunde öka livslängden på lacken och ge nagellacken ännu mer glans. 

Ytterligare ett år senare gjorde Essie ännu ett genombrott när den kända programledaren Joan Rivers berättade att hon själv var ett stort fan av Essies röda nagellack "Jelly Apple". År 1989 var det en annan kändis som prompt behövde få "Ballet Slippers" levererade till slottet, vi pratar såklart om drottning Elizabeth. Åren som följt har inneburit fler framgångar, fler nagellacksdyrkare och fler färger. Bland annat har varumärket tilldelats priser från InStyle Magazine, Redbook, Women's Healthy och CosmoGirl Magazine. Idag kan du hitta nästan vilken färg som helst, vilken nyans och vilken ton du än vill ha. Förutom att själva lacken håller hög kvalitet, har riktigt bra beständighet och därtill har en drömlik glans, är själva penseln lagom bred och gör det enkelt att applicera lacket med precision.

Essie har verkligen förändrat skönhetsvärlden med sin vision om att ett nagellack är mer än ett nagellack, det är en av de viktigaste modeaccessoarerna. Essie erbjuder idag över 250 nyanser varav 150 av dessa finns att köpa i Sverige. Om du är ute efter en utsökt färg, en fantastisk glans och en optimal applicering, kommer Essie aldrig att göra dig besviken. Ta reda på vilken färg du är, kanske är det "Ballet Slippers" (som även är drottning Elizabeths favorit), "Fifth Avenue" eller "Devil's Advocate?