Foreo

FOREO är ett svenskt företag som grundades år 2013 med inriktning på hudvårdslösningar för ökat välbefinnande och med målet att revolutionera skönhetsvärlden. LUNA™-serien med ansiktsrengöringsborstar är FOREOs mest populära produkter och har vunnit flera priser för både innovativ design och teknologi - alla skräddarsydda för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård.


Foreo

LUNA™-serien med ansiktsrengöringsborstar är FOREOs mest populära produkter, och har vunnit flera priser för både innovativ design och teknologi. LUNA™ 2 är en innovativ hudvårdsprodukt i ultrahygieniskt silikon som kanaliserar T-Sonic™ pulseringar med olika intensitet för en skonsamt effektiv ansiktsrengöring och anti-age behandling.  År 2016 utökades LUNA™-sortimentet med de uppdaterade hudvårdslösningarna LUNA™ 2, LUNA™ mini 2, LUNA™ go och LUNA™ play - alla skräddarsydda för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård.
Med i FOREOs sortiment finns även serien ISSA™ bestående av eltandborstarna ISSA™ Hybrid, ISSA™ mini och ISSA™ mikro och IRIS™, som är inspirerad av traditionell asiatisk ögonmassage och som varsamt klappar in serum och ögonkräm i det känsliga området runt ögonen. 
Under de senaste åren har framgångarna vad gäller att utveckla produkter som förändrar förutsättningarna lett till en snabb utveckling världen över, och idag finns FOREO i över 40 länder.  

Produkten har lagts i kundvagnen