Kategorier
Filtrera
ghd

ghd

ghd står för Good Hair Day och produkterna hjälper dig låta varje dag bli en bra hårdag. Varumärket är ledande på stylingverktyg som är av högsta kvalitet. I sortiment finns även hårvårdsprodukter anpassade för värmestyling.

58 produkter från GHD

ghd – plattång & styling - ha alltid en bra hårdag

Good Hair Day, ghd, grundades 2001 av Gary Douglas, Martin Penny och Robert Powls. De hade då köpte rättigheterna till en plattång som uppfunnits av en sydkorean och lanserade denna på marknaden. Efter starten växte företaget av sig självt väldigt snabbt och ryktet om deras produkter spreds från mun till mun. Faktum är att ghd inte började marknadsföra sig själva medvetet förrns två år hunnit gå. I samband med att man under 2004 tog sig in på den amerikanska marknaden växte företaget ytterligare och 2013 sålde man över 2 miljoner verktyg som platt- och locktänger via salonger världen över. Tack vare sina stora framgångar har ghd sedan 2004 engagerat sig i frågan om bröstcancer och samlar, genom en limiterad upplaga av rosa plattänger, varje år in pengar till forskningen.

Produkter och verktyg från ghd är idag för många hårstylister världen över det självklara valet och märket har också rekommenderats av kändisar som Victoria Beckham, Madonna, Jennifer Aniston och Gwyneth Paltrow. Utöver dessa kan märket också stoltsera med att ha sångerskan Katy Perry som ambassadör och ansikte utåt i ett flertal kampanjer, varav vissa fotograferats av den berömda fotografen David LaChappelle.

ghd har under sina år på marknaden utvecklat ett antal olika sorters plattänger och locktänger, men också olika typer av borstar och stylingprodukter som hårspray. Många av plattängerna är anpassade för att fungera både till att släta ut håret och locka det och samtliga värmeverktyg är konstruerade så att de värms upp till den värme som ger bäst stylingresultat. Genom att använda ett effektivt verktyg, som dem från ghd, behöver du bara dra genom håret några få gånger, vilket gör att behandlingen är relativt skonsam. Tänger från ghd har av The Daily Mail kallats för ”the Rolls-Royce of irons”, vilket beskriver deras effektivitet och resultat. 

När du handlar stylingprodukter från ghd, får du spray, mousse och leave-in som är anpassade för att användas i samband med värmeverktyg. Vissa produkter som Style heat protect spray och Syle total volume foam är anpassade för att användas innan värmebehandlingen och skyddar ditt hår mot onödigt slitage, samtidigt som de hjälper till att hålla din frisyr. Produkter som Advanced Split End Therapy skyddar inte bara ditt hår mot värme, utan aktiveras när du använder just värmeverktyg och blir då mer verksam.