Kategorier
Filtrera

Hugo Boss

134 produkter från Hugo Boss

Hugo Boss grundade sitt märke 1924 i Tyskland. Till en början var märket främst inriktat på herrmode, men har idag också kollektioner för dam och barn samt tillverkning av accessoarer som klockor och solglasögon. År 1984 lanserade Hugo Boss sin första parfym, Boss Number One och idag finns ett brett utbud av både parfymer och tillbehör som deostick, aftershave, showergel och bodylotion, vilka du självklart hittar i vårt sortiment. Märket har tagit fram populära herrparfymer som Boss Bottled, Hugo Red, Hugo Boss Male och Just Different samt storsäljande damparfymer som Boss Women, Boss Jour och Boss Nuit. Det stora utbudet gör att du som Bossälskare kan välja mellan olika typer av doftprodukter och njuta av såväl klassiska parfymer som nyheter!

Hugo Boss – parfym för både honom och henne

Sedan starten 1924, har Hugo Boss utvecklats och växt, från att tillverka arbetskläder och uniformer till att vara ett av de ledande lyxmärkena i modebranschen idag. Märket är idag uppdelat i olika linjer med bland annat Hugo, Boss och Boss Orange som de främsta. De producerar alla tre både kläder, parfym och accessoarer. Man har kvar sina rötter i Tyskland med huvudkontoret i Metzingen, men finns representerade i över hundra länder världen över. Produktionen av märkets kollektioner sker dels i deras egna fabriker, men också genom licensiering hos andra. För parfymer och dofter sker produktionen i samarbete med Shiseido och Procter & Gamble Prestige.

 

Parfym och doft är en stor och viktig del av företagets verksamhet idag och det är dessa produkter många kommer att tänka på först när de hör Hugo Boss nämnas. Efter den första doftlanseringen 1985 växte efterfrågan på parfymer i olika former snabbt och Hugo Boss började sin resa till att nå den väletablerade position man har på skönhetsmarknaden idag. Hugo Boss parfymer karaktäriseras av att vara intensiva, men samtidigt tillgängliga och lätta. Parfymerna kompletterar Boss-mannen och kvinnans stil och passar en rad olika målgrupper, smaker och tillfällen, något som kan förklara dess popularitet. Varför inte hitta en doft för dagen och en för kvällen, eller byta doft efter säsong? Under årens lopp har märket utöver att lanserat populära klädkollektioner och parfymer också haft lyckade reklamsamarbeten med kändisar. Gwyneth Paltrow som är ett återkommande ansikte för märkets dofter, beskrev Boss-kvinnan som en driven, stark och ambitiös person i samband med lanseringen av parfymen Boss Nuit Pour Femme. Utöver henne har kändisar som Jarde Leto och Ryan Renolds varit ansikten för herrparfymer från Hugo Boss.

 

När du köper en parfym eller annan doftprodukt från Hugo Boss får du mycket för pengarna. Utöver innehållets goda kvalitet är produkterna utformade för att kunna synas på badrumshyllan. Det stora utbudet av olika typer av produkter och gift sets både för dam och herr, gör dem dessutom till bra presenter. Fördjupa dig i vårt sortiment här på NordicFeel och gör dig själv eller någon du tycker om glad och väldoftande med Hugo Boss!