Kategorier
Filtrera

Makeup Revolution

Det Londonbaserade makeupvarumärket Makeup Revolution lanserades i mars 2014. Visionen är att varenda produkt i sortimentet ska vara av bra kvalitet och leverera ett revolutionerande slutresultat, allt detta till fantastiska priser. Mer om Makeup Revolution Sverige.
 

Om varumärket Makeup Revolution

Det Londonbaserade makeupvarumärket Makeup Revolution lanserades i mars 2014. Visionen är att varenda produkt i sortimentet ska vara av bra kvalitet och leverera ett revolutionerande slutresultat, allt detta till fantastiska priser. Anledningen till denna filosofi är att varumärket ska vara lättillgängligt för alla passionerade makeupälskare, oavsett plånbok.

Idag är Makeup Revolution ett otroligt hypat sminkmärke som det pratas mycket om, både på nätet och IRL. Produkterna är uppskattade bland såväl professionella makeupartister som beautyaddicts med ett stort skönhetsintresse.
Makeup Revolution har ett stort sortiment av produkter som passar alla hudtoner, från ljus till mörk, från gulaktiga- till rosa hudtoner. Det finns kort och gott en nyans och en formula för alla!

Sortimentet uppdateras med nya produkter regelbundet. Det kan även kännas skönt att veta att Makeup Revolution är ett Cruelty-free varumärke. Detta innebär att inga produkter eller ingredienser har testats på djur.