Maria Nila

Maria Nila är ett svenskt företag som erbjuder hårvård med färgbevarande egenskaper för olika hårtyper och behov. Genom att arbeta med vegetabiliska ingredienser är märket ett bra alternativ för dig som inte vill stödja djurtester eller ha animaliska komponenter i dina produkter. 


Maria Nila

Maria Nila är ett svenskt företag som erbjuder hårvård med färgbevarande egenskaper för olika hårtyper och behov. Genom att arbeta med vegetabiliska ingredienser är märket ett bra alternativ för dig som inte vill stödja djurtester eller ha animaliska komponenter i dina produkter. 

Maria Nila

102 Produkter

Maria Nila – Vegansk och miljövänlig hårvård från Sverige

Maria Nila är ett svenskt märke med mer än 40 års erfarenhet av hårvårdsindustrin. Idag har man sin bas i svenska Helsingborg, där företaget utvecklar och producerar alla sina hårprodukter, som senare används av frisörer världen över. Företaget präglas av en kreativitet och evig strävan efter att möta de höga förväntningarna som ställs från kunderna, något som resulterat i effektiva produkter. Maria Nila arbetar efter filosofin att tillverka bästa möjliga produkt för ditt hår, utan att för den delen kompromissa med miljön och de har som mål att med sin organisation och produktion bidra till ett bättre samhälle.

 

Märket har egna utvecklare och kemister, vilka väljer ingredienser och sammansättningar för märkets produkter. Vid utveckling av nya produkter använder man sig av den senaste forskningen för att hitta de ingredienser som är absolut bäst. Genom att Maria Nila styr hela processen sin egen anläggningar i Helsingborg, kan de garantera att de anställda har hälsosamma arbetsförhållanden, men också att produkterna håller hög kvalitet, från början till slut. Efter varje steg i tillverkningen genomförs en säkerhets- och kvalitetskontroll av produkterna, vilket gör att du som kund alltid kan vara säker på att du får en produkt med hög kvalitet. Som bevis för sitt engagemang i frågor gällande etik och miljö är man registrerade hos organisationer som The Vegan Society, PETA och Leaping Bunny. Det gör att Maria Nilas produkter är ett bra alternativ för dig som är vegan, eller helt enkelt bara bryr dig om vår miljö.

 

Maria Nilas produkter är perfekta att använda för dig som har färgat hår, då både de vårdande och stylande produkterna från märket är anpassade för att vara färgbevarande. I sortimentet hos oss på NordicFeel hittar du dels Schampo, conditioner och hårinpackning, men också styling som hårvax, hårgel, stylingcreme, torrschampo mousse och spray. Beroende på vilken hårtyp och vilka behov du har kan du välja produkter anpassade för dig. Structure repair som innehåller algextrakt och Colour Guard Complex är anpassat för dig som har ett kemiskt behandlat hår som känns torrt och skadat och behöver byggas upp och återfuktas. Om du är blonderad och vill undvika att håret drar mot gula nyanser, är serien Sheer Silver istället ett bra alternativ. Sheer Silver har violetta pigment som behåller en kall nyans och innehåller dessutom också färgskyddet Color Guard Complex. Hitta de vårdande och stylande produkter som passar just dig och gör samtidigt både samhälle och miljö en tjänst!
 

Produkten har lagts i kundvagnen