My Clarins

My Clarins är en hudvårdsserie framtagen av det stora franska skönhetsmärket Clarins speciellt för den unga huden. Serien kan med fördel användas av kvinnor upp till 30 och är hudvård som är mer naturlig och hälsosam än traditionell skönhetsvård. Basen i den unika formulan utgörs av en ny växtkombination som berikar huden med naturliga näringsämnen samtidigt som den rensar bort giftiga slaggprodukter och smuts. Med My Clarins Re Boost Comforting Hydrating Cream ger du din hud en välförtjänt fukt- och näringsboost.

My Clarins -Re-boost, re-charge, re-fresh

Här hos NordicFeel hittar du ett brett urval av högkvalitativa produkter ur serierna Re-boost, Re-charge, Re-move och Re-fresh som alla är veganvänliga, återfuktande och som till 88 % är gjorda med naturliga ingredienser. Att alla tuber, burkar och förpackningsmaterial till 100 % dessutom är gjorda av återvunnet material är ytterligare en anledning till att prova på dessa unika produkter. Vare sig du behöver ansiktsrengöring, dagkräm, ansiktsvatten eller masker så har My Clarins något för dig.

My Clarins Re-Boost Matifying Hydrating Cream är en härlig dagkräm i gelform med mattifierande egenskaper, det vill säga att gelen hjälper fet och blandad hy att se mindre glansig och oljig ut. Formulan är dessutom återfuktande och bland annat ingår kokosvatten, alprosextrakt som avgiftar cellerna, fikonessens som främjar kroppens egen återfuktning och tamarind som avlägsnar gamla och döda hudceller. Prova gärna en kombination av hudvård ur serierna för bästa skönhetsrutin.