Pixi

PIXI erbjuder ett välsorterat sortiment av hudvård och makeup baserat på naturliga och aktiva ingredienser. PIXI Glow Tonic är utan tvekan en av de mest populära produkterna och det är lätt att förstå varför! Glow Tonic är ett ansiktsvatten som exfolierar huden och ger en strålande lyster som varar hela dagen. Om du vill jobba på fina linjer ska du istället testa PIXI Retinol Tonic som minimerar och förebygger ålderstecken genom att stärka kollagenproduktionen.

124 Artiklar
(7)
Pixi
BeautifEYE
30 pcs
(5)
Pixi
FortifEYE
30Pcs
(1)
Pixi
DetoxifEYE
30Pcs
(81)
Pixi
Glow Tonic
250 ml
(2)
Pixi
On-the-Glow Blush
Fleur
Pixi
Dream-y EYE
60 patches + spatula
(10)
Pixi
Correction Concentrate
Brightening Peach 3 g
(2)
Pixi
On-the-Glow Blush
Juicy
(2)
Pixi
Overnight Retinol Oil
Pixi
On-the-Glow BRONZE
RichGlow 19 g
Pixi
Retinol Eye Cream
Pixi
On-the-Glow BRONZE
BeachGlow 19 g
Pixi
On-the-Glow BRONZE
WarmGlow 19 g
(2)
Pixi
On-the-Glow Blush
Ruby
Pixi
On-the-Glow BRONZE
SoftGlow 19 g
Pixi
Vitamin-C Serum
30 ml
Pixi
NutrifEYE
30 pcs
-10%
Pixi
Pixi + Hello Kitty - AnyWhere Patches
90 patches + spatula
Pixi
+C VIT UnderEye Brightener
12 ml
(10)
Pixi
Glow Peel Pads
60Pcs
(3)
Pixi
Retinol Tonic
250 ml
(2)
Pixi
Collagen & Retinol Serum
30 ml
-10%
(18)
Pixi
Glow Mist
80 ml
Pixi
Large Lash Serum
(23)
Pixi
H2O Skintint
2 Nude 35 ml
Pixi
PLUMP Collagen Boost Sheet Mask
3Pcs
Pixi
Brow Tamer
4.5 ml
-10%
(3)
Pixi
Rose Ceramide Cream
50 ml
(2)
Pixi
Make-Up Fixing Mist
80 ml
(10)
Pixi
Flawless & Poreless Primer
30 ml
(23)
Pixi
H2O SkinTint
1 Cream 35 ml
-5%
product.value
Pixi
Retinol Regimen
Anti-Aging
productTagText
(3)
Pixi
Retinol Tonic
100 ml
-10%
(3)
Pixi
24K Eye Elixir
10 ml
(1)
Pixi
Rose Glow Mist
80 ml
Pixi
Pixi + Denise
Mind Your Own Glow Radiance Palette 30,6 g
Pixi
On-the-Glow Stick
19 g
-10%
Pixi
Clarity Blemish Stickers
24 pcs
(81)
Pixi
Glow Tonic
100 ml
(6)
Pixi
Sheer Cheek Gel
Flushed 12.75 g
-10%
Pixi
Glow Tonic Cleansing Gel
135 ml
Pixi
Pixi + Hello Kitty - Makeup Fixing Mist
80 ml
(6)
Pixi
Sheer Cheek Gel
Natural 12.75 g
Pixi
VITAMIN-C Energizing Sheet Mask
Pixi
Pixi + Hello Kitty - Chrome Glow Palette
25,2 g
-10%
Pixi
Clarity Tonic
250 ml
(12)
Pixi
Glow Mud Cleanser
135 ml
-5%
product.value
Pixi
Glow Favorites
All Skin Types
productTagText

Pixi

Svenska makeupartisten Petra Strand skapade Pixi i London redan 1999 och produkterna är nu populära över hela världen. Varumärket erbjuder vårdande skönhets- och hudvårdsprodukter samt makeup, som är tillverkade med bra ingredienser. Naturlig skönhet är en central aspekt i Pixis vision. Pixi Glow Tonic är ett exfolierande ansiktsvatten som gör huden tightare. Det innehåller bland annat ginseng och fruktos som ger huden lyster.

Föryngra din hud med Pixi Retinol Tonic

Pixi Retinol Tonic är ett ansiktsvatten som föryngrar din hud tack vare dess unika "time release" retinolrecept. Det återuppbygger, mjukgör och återfuktar samtidigt som fina linjer i ansiktet reduceras. Pixi by Petra erbjuder även ansiktsvattnet Pixi Rose Tonic, som minskar rodnad och balanserar hudens pH-värde. Ansiktsvattnet har en lugnande verkan på din hud och är dessutom helt vegansk.

Ge Pixi Glow Mist ge din hud extra lyster

Om du önskar ett ansiktsvatten som ger extra lyster är Pixi Glow Mist perfekt, du sprayar det enkelt över ansikte och hals. Produkten innehåller 13 naturliga eteriska oljor som både ökar hydratiseringen och ger din hy en glödande effekt. Misten ger en finish som passar för alla hudtyper. Den föryngrar huden samtidigt som den är uppfriskande när det är varmt.

Sköt om ditt ansikte med produkter från Pixi

Hos Nordcifeel hittar du mycket bra ansiktsvård från märket, så som ansiktsmasker, ansiktsskrubb, ögonkräm och dagkräm. Pixi Peel & Polish är en ansiktsskrubb som ger ditt ansikte en vacker lyster. Den innehåller fruktenzymer som avlägsnar döda hudceller samt mjölksyra som exfolierar. Veganska Pixi Retinol Eye Cream skyddar och lugnar det känsliga området kring ögonen samtidigt som den minskar synligheten av fina linjer.

Kroppsvård från Pixi

Pixi erbjuder också produkter för kroppsvård. Om du vill skämma bort din hud kan du prova Pixi Rose Blend Body Oil, en lyxig kroppsolja som är full av vitaminer och antioxidanter. Pixi Glycolic Body Lotion är både återfuktande och utjämnande, vilket ger en strålande hud. Den innehåller aloe vera, ginseng och druvkärnolja. Du kan även kombinera den med Pixi Glycolic Body Peel, en kroppsskrubb som ger en sammetslen hud. Skrubben är berikad både med AHA-syra och mjölksyra.

Piffa till dig med Pixi makeup

Finns det någonting snyggare än en vacker ögonmakeup? Pixi har många produkter som gör dina ögon till ansiktets centrum. Välj Pixi Eye Reflections Shadow Palette för ögonskuggor som är enkla att tona in i varandra. För långa ögonfransar med otrolig volym rekommenderar vi Pixi Large Lash Mascara som både finns i svart och brunt.

Fantastiska sminkprodukter från Pixi för både hy och läppar

Hos Pixi hittar du allt för en perfekt makeup, både för hud och läppar. Välj mellan olika concealers som Pixi Pat Away Concealing Base, som effektivt döljer mörka ringar, pigmentfläckar och ojämn hudton. Pixi MatteLast Liquid Lipstick är ett matt, flytande läppstift som kommer i flera färger. Läppstiftet har en long-lasting formula och är berikat med nyponolja för en mjuk finish. Pixi Quick Fix Powder är ett lätt och genomskinligt puder som ger en matt finish.

Handla Pixi smink och hudvård till bra priser hos Nordicfeel

Pixi kombinerar lekfullhet och effektivitet när de skapar sina produkter. De vill erbjuda naturlig skönhet till ett bra pris. Produkterna lämpar sig för alla hudtyper, många av dem är dessutom framtagna för känslig hy. När du beställer hos Nordicfeel skickas ditt paket alltid snabbt. Vi har ett brett utbud av skönhetsprodukter från Pixi by Petra i vårt sortiment.