Kategorier
Filtrera

Shiseido

Shiseido är ett japanskt märke med produkter av högsta kvalitet. Traditionell skönhetsvård möter teknologi för att du ska kunna låta din vackra insida synas utanpå. Testa märkets populära ögonfransböjare eller produkter för män.

183 produkter från  Shiseido

Shiseido – omtyckt japanskt hud- och hårvårdsmärke

Shiseido är ett av världens äldsta och största företag för skönhetsvård och är idag väl omtyckt världen över med produkter för både vård av hud och hår, samt makeup. Företaget grundades år 1872 och har idag sitt huvudsäte i Japanska Tokyo. Shiseido startades från början som ett apotek av apotekaren Fukuhara med inställningen att anamma en västerländsk stil. Som respons på att många japanska kvinnor led av blyförgiftning, till följd av att man används smink med blyvitt i, kom Shiseido att utveckla världens första mjukgörande lotion - vilken lanserades på marknaden 1897. Den första lotionen, Eudermine, finns fortfarande i märkets sortiment och är väldigt populär i Japan. I vårt sortiment på NordicFeel kan du också shoppa denna direkt mjukgörande och lätt piondoftande lotionen.

 

Shiseido är kända för sina exklusiva produkter som bara säljs över disk i väl utvalda butiker för skönhet, apotek och liknande. Märket är idag Europas ledande inom selektiv hudvård, men finns också i resten av världen och såklart i Japan. Alla produkter i Shiseidos sortiment präglas av märkets filosofi som bygger på att sann skönhet är harmoni mellan själen och utseendet, där det yttre är en reflektion av det inre.

 

I Shiseidos kompletta sortiment hittar du allt du behöver vad gäller kosmetika. Både produkter för vård av kropp och ansikte, specialprodukter för solskydd och hårvård samt makeup och parfym är delar i märkets urval. Utöver att erbjuda produkter för kvinnor har också Shiseido linjer för män och hos oss på NordicFeel hittar du bland annat herrparfymerna Zen for men och Zen for men White och rengöringsprodukter som går under namnet Shiseido Men. Samtliga produkter i Shiseidos sortiment bygger på naturliga ingredienser och därmed växtbaserade. Utöver detta är de noggrant allergitestade för att säkerställa en hög kvalitet och användarvänlighet.

 

Till en av de mest populära av Shiseidos serier hos oss på NordicFeel hör Benefiance som innefattar en rad olika produkter för att hindra hudens åldrande. För bästa resultat bör flera produkter ur serien användas tillsammans. Till exempel rengöringskrämen Wrinkle Resist 24 Extra Creamy Cleansing Foam som skonsamt rengör huden och eliminerar orenheter och hudceller som medverkar till hudens åldrande, i kombination med den åldersbekämpande och dessutom UV-beskyddande dagkrämen Wrinkle Resist Day Cream. Åldersförebyggande produkter finns också för män i Shiseidos utbud hos oss på NordicFeel. Unna dig själv eller någon du tycker om hudvårdsprodukter av hög kvalitet redan idag och njut av vacker hud hela livet.