Kategorier
Filtrera

Smashbox

6 produkter från Smashbox

År 1990 grundades det världsberömda företaget Smashbox Studios. Bakom företaget står Dean och Davis Factor som har en mycket känd släkting – Max Factor. Från början var Smashbox inte en tillverkare av smink utan en fotostudio som tog många kända bilder för stora magasin. Några år senare, år 1996 grundades sminkföretaget Smashbox Cosmetics och sedan den dagen har vägen varit lysande för företaget. För dig som älskar smink, som inte kan få nog av kvalitativa produkter inom skönhetsvård, är Smashbox garanterat en ny favorit. Här hittar du fantastiska läppstift, primers och underbara ögonskuggor – här finns något för alla!

Smashbox är här för att stanna

En av grundarna till Smashbox, Davis Factor, hade redan som ung pojke ett brinnande intresse för foto. Redan som sexåring ställde han upp sina föräldrar framför Golden Gate bron för att posera framför kameran. Det var efter det fotot som han var fast. Från att ha utvecklat Smashbox Studios till att ha tagit några av världens mest ikoniska modebilder, är Davis än idag en stor inspiration till företaget. Hans personliga sminkfavorit är det röda läppstiftet "Legendary Red" – Davis själv tycker att den röda färgen genast får en bild att stå ut. 

Idag erbjuder Smashbox långt mycket mer än endast det röda läppstiftet. Deras signaturprodukt – Photo Finish Foundation Primer släpptes redan år 2000 men är än idag något som kännetecknar företaget. Från att ha börjat som en fotostudio utvecklade Smashbox denna foundation för att efterarbetet i Photoshop inte skulle bli lika omfattande. Man ville alltså att produkten skulle vara själva redigeringen, att den skulle ge modellen perfekt hy redan från början, ett löfte produkten verkligen höll. Trots att det gått mer än ett årtionde sedan produkten släpptes är det fortfarande en av Smashboxs bästsäljande produkt.

Smashbox har alltid varit ett innovativt sminkföretag som ständigt lanserat häpnadsväckande produkter. Ett exempel är den fantastiska rougen de släppte år 2007 – O-Glow, en gel-liknande rouge som smälter in felfritt i huden och som sedan färgar kinderna perfekt rosiga. Andra produkter som gjort stor succé på sminkmarknaden är deras BB-cream som släpptes 2011 och som blev en riktig trendsättare. De senaste tillskotten som gjort förändring på sminkscenen kom nu senast, år 2016. Smashbox storfavorit Legendary läppstift har haft så stora framgångar att varumärket nu släppte ytterligare 120 fantastiska färger.

Vi älskar smink – vi älskar Smashbox

Idag, när sminkmarknaden är fylld av stora varumärken och tusentals produkter, är det svårt att välja ut sina egna favoriter. Trots det breda utbud som finns lyser Smashbox fortfarande klart som en stjärna. Det är varumärke att lita på i vått och torrt och som alltid är först med det senaste inom smink och som ständigt överraskar oss med sina innovativa produkter. För dig som vill ha läppstift, primers, ögonskuggor och highlighters som håller hela dagen, varje dag, kommer du utan tvivel att hitta dina nya favoriter i vårt breda sortiment. Smashbox är ett känt varumärke som håller vad de lovar och som ger oss det vi helst vill ha – prisvärda sminkprodukter av högsta kvalitet.