Kategorier
Filtrera
TIGI Bed Head

TIGI Bed Head

TIGI Bed Head är ett exklusivt hårvårdsmärke från företaget TIGI. Serien Bed Head innehåller produkter som tar hand om håret samtidigt som det stylas. Märket karaktäriseras av sina häftiga och färgstarka förpackningar. Seriens inriktning är att vara frigjord och busig – något som ger dig som användare stora friheter och möjligheter med produkterna.

118 produkter från TIGI Bed Head

TIGI Bed Head – hårprodukter för alla hårtyper

Företaget TIGI Bed Head är en del av företaget TIGI, ett professionellt hårvårdsföretag med rötter i England. Från starten utvecklades produkterna av den välkända frisörduon Toni & Guy, samt familjen Mascolo. Inom företaget TIGI finns flera olika linjer, där Bed Head är en som karaktäriseras av att ge möjligheten till en mer personlig stil och ett hår som stylas efter eget tycke och smak. Samtliga produkter från företaget håller hög kvalitet och har använts av frisörer i flera årtionden, världen över. 

 

I TIGI Bed Heads sortiment finns hårprodukter för de allra flesta hårtyper och önskemål. Schampo och balsam fungerar i regel allra bäst när produkter från samma serie kombineras och hos NordicFeel kan du därför shoppa TIGI Bed Heads rengörande produkter i paket med både schampo och balsam. Välj mellan produkter anpassade för speciella behov, som Colour Goddess Duo för färgat hår, Dumb Blonde Duo för blonda hår och Recharge Duo för trött och livlöst hår. Duon Urban Recovery som har fått goda recensioner av användare. Passar perfekt för dig som har trött och slitet hår.

 

Bland TIGI Bed Heads stylingprodukter hittar du varianter för olika sorters hår och stilar, men inriktningen mot det busiga och frigjorda ger dig med lockigt hår flera fördelar och möjligheten att hitta perfekta produkter. Om du har lockigt hår och vill förstärka dina lockar är serien Foxy Curls med spray, mousse och serum en bra utgångspunkt som hjälper dig att få styr på ditt hår och din frisyr. Om du istället behöver tämja dina lockar snarare än att styla dem, finns produkter som On The Rebound som omformar vilda och rebelliska lockar till mjuka vågor eller korkskruvar.

 

I sortimentet med vårdande produkter från TIGI Bed Heads finns hårinpackningar i samma serier som schampo och balsam, vilka med fördel kan kombineras. Serien Dumb Blonde innefattar också ett värmeskydd för dig som arbetar mycket mer värmeverktyg, vilka är kända för att slita på håret. Du som behöver ge ditt hår det lilla extra kan investera i serum som Control Freak som hjälper dig att få håret rakt och glansigt, eller Glaze Haze som vårdar, skyddar håret från fukt och slätar ut dess yttre skikt vilket också minskar frizz och gör att håret torkar snabbare. Hitta de hårprodukter i Bed Head linjen du behöver, för att göra varje dag till en bra hårdag, i det breda sortimentet hos NordicFeel.