0 Varukorg

20% RABATT PÅ HUDVÅRD VID KÖP ÖVER 199 KR

Urtekram

Urtekram Nordic Beauty – ekologiskt certifierad hud- och hårvård som ger en upplevelse för kropp och själ. Med naturliga ingredienser och botaniska dofter som lämnar avtryck och ger en stund för dig själv, varje dag.

· Certifierat ekologiskt

· Naturligt ursprung

· VegansktUrtekram – ett ekologiskt alternativ

Urtekram är Skandinaviens största grossist som säljer ekologiska livsmedel och hudvårdsprodukter. Från att ha börjat sälja ekologiska varor i en liten butik i hjärtat av Köpenhamn, har Urtekram växt till att bli ett av våra mest välkända och omtyckta varumärken. Från varumärket hittar du skonsamma och härliga rengöringskrämer, läppbalsam, schampon och balsam, för att nämna några produkter. Att kunna välja bland hundratals produkter innebär att du utan problem kan hitta något du söker. Dessutom känns det alltid bra att produkterna garanterat är ekologiska. För dig som värnar om din egen hud, ditt hår och din kropp och dessutom vill välja ett så miljöskonsamt alternativ som möjligt, är Urtekram rätt val. Sedan 1972 har varumärket forskat och utvecklat produkter som både ska vara effektiva och välgörande samtidigt som de ska vara skonsamma. När du värnar om miljön och dig själv är Urtekram ett bra ställe att börja. Men vad är egentligen Urtekram?

Urtekram är faktiskt en beteckning på en kryddhandlare, vilket såklart är passande med tanke på varumärkets historia. Urtekram var även något man kallade människor som sålde medicinska örter för. Något som det danska varumärket brinner för är att sprida budskapet om ekologi och varför ekologiska varor är så viktigt. I Urtekrams produkter är ingredienserna ekologiska, något som är bra både för miljön, de som arbetar med produkterna och såklart för dig som använder dem. Oavsett om du letar efter en riktigt välgörande ansiktskräm, ett skonsamt schampo eller en tandkräm, kan du garanterat hitta något som känns bra från Urtekram. Med välgörande ingredienser som tång, prästkrage och kokosnektar, har Urtekram utvecklat produkter som gör under för både hud och hår. För dig som letar efter ett återfuktande schampo erbjuder Urtekram många bra alternativ.

Förutom att Urtekram är kända för sina effektiva och skonsamma hårvårdsprodukter har de även gjort sig kända för sina tandkrämer. Valet av tandkräm är väldigt viktigt eftersom det är något du stoppar i munnen. Urtekram erbjuder ekologiska tandkrämer som både är skonsamt mot tandköttet samtidigt som de håller tänderna rena och fina. Med aloe vera som hemlig ingrediens har tandkrämen en lugnande effekt. Detta är bara ett exempel på vad Urtekrams produkter kan göra. Många upplever att de har risigt och torrt hår men vet inte riktigt vad de ska göra åt problemet. Genom att välja ekologiska produkter har du tagit ett steg i rätt riktning. Urtekrams produkter är effektiva samtidigt som de är skonsamma mot både huden och kroppen.
 

Produkten har lagts i kundvagnen