Avfärgning

Med en avfärgning kan du snabbt och enkelt få bort oönskad färg i färgat hår. Håravfärgningen verkar snabbt och du får tillbaka din naturliga hårfärg. I Nordicfeels sortiment hittar du avfärgningar för hemmabruk. Här kan du bland annat köpa ColourB4 avfärgning!

Visar 48 av 3 Artiklar
Visa fler produkter

Avfärgning

Att bli missnöjd med en färgning kan vara en tråkig och dyr process, men så behöver det inte vara! Nordicfeel har håravfärgning från flera välkända varumärken. I sortimentet finns bland annat den populära B4 avfärgning. Hos oss på Nordicfeel kan du alltid köpa avfärgning till bra priser. Du kanske bara har tröttnat på din vanliga hårfärg och tycker att det är dags att byta? Då ska du köpa avfärgning som får bort all färg innan du färgar håret igen. Du får tillbaka din vanliga hårfärg snabbt och smidigt! Avfärgning B4 - vår mest omtyckta håravfärgning

Avfärgning hår

Läs alltid instruktionerna på paketet noggrant innan du gör en avfärgning hemma. Det är också viktigt att du testar håravfärgningen på ett litet område innan du lägger i den i hela håret, helst ett dygn innan så att du inte får en reaktion mot produkten. Se även till att du har rätt mängd avfärgning innan du börjar, tjockt och långt hår behöver en större mängd än tunt hår. Testa den mest omtyckta håravfärgningen just nu - Color B4 avfärgning. En avfärgning verkar genom att den drar ut pigmenten och ljusar upp mörkt hår omedelbart. Färgborttagningen avfärgar håret och låter dig gå tillbaka till din naturliga hårfärg. Det är dessutom ett billigt och effektivt sätt att byta hårfärg! För att lyckas med en avfärgning ska håret vara i bra kvalitet. Lägg inte avfärgning i hår som är för skadat eller slitet, då kan håret ta mer skada.

Avfärgning rött hår

Det kan vara knepigt att gå från rött till blont hår, men med hjälp av en avfärgning så är du på god väg! Köp en avfärgning som passar ditt hår, läs instruktionerna innan så att du är väl förberedd. För att få bort de röda pigmenten i håret så behöver du göra en avfärgning av ditt hår innan du färgar det blont.

Avfärgning mörkt hår

För att gå från mörkt hår till blont krävs det lite jobb. Du behöver köpa en bra avfärgning som funkar på mörkt hår. Läs alltid på förpackningen innan du börjar processen. Är du ute efter en skonsam avfärgning? Avfärgning av hår kan slita på håret och därför är det viktigt att du använder rätt hårvård efter. Investera i extra vårdande hårvård med mycket fukt och näring så att håret får lite extra kärlek efter hår avfärgning.

Avfärgning svart hår

Svart hårfärg kan kräva flera avfärgningar beroende på hur många gånger du har färgat håret tidigare. Ibland går det bra med en avfärgning, men ibland krävs det flera. Det viktigaste är att du låter håret vila emellan avfärgningarna och inte kör på direkt. Låt håret återhämta sig och använd vårdande hårvård emellan avfärgningen så når du tillslut resultatet du önskar. I vårt sortiment hittar du alltid bra avfärgning till din hårfärg.