Toning

Med en toning kan du på ett enkelt och skonsamt sätt byta hårfärg! I Nordicfeels sortiment hittar du toningar i alla färger, från ljust till mörkt. Vi har toningar från populära varumärken som Schwarzkopf, Goldwell och Loreal.


Toning

Med en toning kan du på ett enkelt och skonsamt sätt byta hårfärg! I Nordicfeels sortiment hittar du toningar i alla färger, från ljust till mörkt. Vi har toningar från populära varumärken som Schwarzkopf, Goldwell och Loreal.

Märke
 • Four Reasons (23)
 • Maria Nila (1)
 • Schwarzkopf (12)
 • Schwarzkopf Professional (23)
 • Sense of Youty (1)
 • Wella (36)
Färg
 • Brun (24)
 • Blond (14)
 • Mörkbrun (9)
 • Röd (5)
 • Silver (4)
 • Svart (2)
Betyg
 • (29)
 • (20)
96 Produkter

Vad är en toning?

Är du sugen på att ändra hårfärg men känner att du inte vågar färga håret, då kan det vara bra att testa en toning! En toning är inte lika kraftfull som en färg och sätter sig inte lika djupt i hårets fibrer. Toningen mattas av efter ett visst antal tvättar och sedan har du din naturliga hårfärg tillbaka.

Om du är osäker på vilken färg du passar i är en toning perfekt! Efter som att toningen går ur efter en kort tid så kan du testa och byta hårfärg som du vill.

En toning kan även användas för att fräscha upp färgat hår. När färgen känns matt och tråkig är det dags att lägga i en toning i håret så blir färgen som ny igen! När du har tonat håret får håret inte bara en ny färg, utan också fantastisk glans och mjukhet som varar länge.

Hur länge håller en toning?

En toning är inte lika intensiv som en färg och håller mellan 10–30 tvättar beroende på varumärke. Toningen bleknar med tiden och till slut har du din naturliga hårfärg igen. En toning sätter sig nämligen bara på hårstråets utsida och därför tvättas den ur snabbare än en permanent färg.

Just för att toningen tvättas ur med tiden är den bra för dig som gillar att experimentera med ditt utseende. Dessutom är en toning skonsamt för håret och det sliter inte på samma sätt som en färg kan göra.

Askblond toning

Är du på jakt efter att köpa en askblond toning? Då har du kommit rätt! I vårt sortiment hittar du mängder av askblonda toningar för alla hårtyper. Fräscha upp ditt blonda hår med en blond toning så får du en nyfärgad känsla snabbt! Med en toning kan du gå från gult hår till askblond på bara en behandling. En askblond toning på gult hår ger dig ett omedelbart resultat.

Blond toning

Förnya ditt blonda hår med en blond toning! Efter ett tag kan det kännas som att ditt blonda hår tappar sin lyster och glans. Med en blond toning får du ett snabbt och snyggt resultat som inte behöver kosta för mycket. Har din färg börjat gulna? Lägg i en kall blond toning i håret så löser du problemet!

Brun toning

Vill du gå från blond till brunett med är osäker på om det kommer passa dig? Med hjälp av en brun hårtoning kan du få ditt blonda hår utan att behöva färga håret. Vi har ett brett utbud av hårtoningar! I sortimentet hittar du ljusbrun toning, brun toning och mörkbrun toning.

Vilken toning täcker grått hår bäst?

En toning lägger sig bara utanpå hårets fibrer och därför kan det vara svårt att hitta en bra toning som täcker grått hår. Schwarzkopf har en serie som heter Tone Supreme, denna toning är speciellt framtagen för grått hår. Det är en gradvis intensiv hårfärg som är utvecklad för att ge nytt liv till ditt grå hår. Tone Supreme ger dig en gradvis övergång och du får ett snyggt resultat snabbt. Resultatet blir ett livfullt hår med mycket glans!

Produkten har lagts i kundvagnen