Cleansing Conditioner

Nyfiken på balsammetoden eller Curly Girl Method? Cleansing Conditioner är en mild 2-i-1 produkt som ger håret en varsam rengöring, samtidigt som det återfuktar. Tvättbalsam är bra för dig som har lockigt hår, då produkterna innehåller mycket fukt och minimerar oönskat friss.


Cleansing Conditioner

Nyfiken på balsammetoden eller Curly Girl Method? Cleansing Conditioner är en mild 2-i-1 produkt som ger håret en varsam rengöring, samtidigt som det återfuktar. Tvättbalsam är bra för dig som har lockigt hår, då produkterna innehåller mycket fukt och minimerar oönskat friss.

Märke
  • evo (2)
  • KMS (2)
  • Sachajuan (1)
  • Wella (2)
Egenskap
  • Bättre lockar (2)
Storlek
  • 10 - 100 ml (1)
  • 1000 ml och större (1)
  • 101 - 500 ml (4)
Betyg
  • (3)
  • (2)
7 Produkter

Cleansing conditioner

En ny produkt inom hårvård som har blivit mycket populär på sistone är tvättbalsam, och många väljer att använda det istället för ett vanligt schampo. En cleansing conditioner ska inte ha vårdande egenskaper, det vill säga inte innehålla oljor och fetter. Här på nordicfeel. se har vi gjort det enkelt för dig och samlat alla balsam som endast ska användas för rengöring under en särskild kategori.

Prova Matrix Biolage Cleansing Conditioner

Om du inte tidigare har testat att tvätta håret med hjälp av ett tvättbalsam kan det vara dags! Prova på Matrix Biolage Cleansing Conditioner, ett balsam som ger ditt hår en extra boost genom att tillföra massor av fukt och protein. Alla Matrix Cleansing Conditioner är fria från parabener och ger dig ett starkt och fylligt hår.

Använd tvättbalsam för att tvätta håret

Cleansing conditioner Sverige är rätt nya på marknaden, men intresset för det alternativa sättet att tvätta håret på växer snabbt. Ett tvättbalsam lämnar ditt hår lika rent som ett schampo, bara på ett annat sätt. Det är inte krångligare att tvätta ditt hår med balsam istället för med schampo, det är bara en annan teknik som du lär dig snabbt!

Vi har ett bra urval av cleansing conditioner

Hos NordicFeel hittar du ett bra urval av cleansing conditioner som tvättar ditt hår på ett skonsamt sätt. En cleansing conditioner ska inte tynga ner håret utan rensa håret så det blir lätt och luftigt. Ett tvättbalsam ska till skillnad från ett vårdande balsam varken innehålla sulfater, mineraloljor eller silikoner. Ju enklare ett tvättbalsam är, desto bättre.

Testa den populära balsammetoden

Vad är balsammetoden egentligen? Balsammetoden har sitt ursprung i upplevelsen att hår ibland kan bli mer och mer fett och oljigt när du använder vanligt schampo, hur många gånger du än tvättar det. I de flesta vanliga schampon finns förutom tensider, som tar bort smuts, även silikoner och mineraloljor som ska göra håret mjukt och lent. Många upplever att dessa ämnen lägger sig som en hinna kring hårstråna och gör så att håret aldrig känns riktigt rent. Tvättbalsam saknar sådana ingredienser och löser istället smutsen med fett.

Balsammetoden Kenza

Många kändisar har börjat använda sig av balsammetoden Kenza bland annat. På sin kända blogg berättar Kenza om hur balsammetoden har förändrat kvaliteten på hennes hår och hon visar även före- och efterbilder. Prova även du på balsammetoden med ett tvättbalsam som Nice Cream Cleansing Conditioner från Amika, och se om du upplever samma positiva förändring som Kenza gjorde!

Balsammetoden - sista schamponeringen

Om du känner att du vill prova på balsammetoden ett tag finns det några saker att tänka på. Poängen med det nya tvättsättet är ju att undvika sulfater och silikoner i konventionella schampon. För att håret ska kunna ta emot den nya metoden är det viktigt att du tvättar ur ditt hår med ett "sista-schampo". Det ska vara ett schampo som innehåller sulfater men inga silikoner och mineraloljor, som Volumizing Schampoo från Björn Axén.

Varva med ett vårdande balsam för extra fukt

När du tvättar håret med tvättbalsam masserar du in det i både hårbotten och längderna. Lämna i och låt det verka en stund innan du sköljer ur det. När du sedan i fortsättningen använder tvättbalsam istället för vanligt schampo kan du varva med ett vanligt vårdande schampo för att tillföra fukt och näring till ditt hår. Hos NordicFeel hittar du allt du behöver för din nya livsstil!

Produkten har lagts i kundvagnen