Mizon

Apple Smoothie Peeling Gel

Storlek

205 kr
Bevaka
Fri frakt över 199 kr
Fria returer

Höjdpunkter

Exfolierande
Exfolierande
Lyster
Lyster
Känslig
Känslig

Beskrivning

Artikel: 69441

Denna peeling är inte bara en av Mizons mest populära produkter utan även en favorit på K-beauty-marknaden i stort. Apple Smoothie Peeling Gel är som en mild, exfolierande fruktcocktail för huden och passar perfekt till dig som har en känslig hud men ändå vill ha en effektiv produkt. Ett flertal fruktextrakt från t.ex papaya, äpple, apelsin och citron jobbar tillsammans för att avlägsna döda hudceller, överflödigt talg och orenheter samtidigt som de verkar uppstramande, porsammandragande och utjämnande på hudtonen.

  • Mild med effektiv

  • Enzymbaserad

  • Passar alla hudtyper, extra bra till en känslig hud

  • Främjar en jämnare, mjukare och mer lysterfull hud

Innehåll: 120 ml

Användning

Applicera ett jämnt lager på ansikte och hals, undvik ögonområdet och läppar. Låt den verka i 1-2 minuter, massera sedan produkten över hela ansiktet och skölj av med ljummet vatten.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Betyg & recensioner

Det finns inga recensioner för denna produkt.