Hudvårdsverktyg

Maxa din hudvårdsrutin! Med våra kompletterande produkter får du ut det bästa av din hudvård. Här finns specialprodukter som verkar aktivt mot specifika hudproblem som finnar, pigmenteringar, ärr och mycket mer. Är du ute efter anti-age-effekt? Boosta din hudvårdsrutin med retinol!

26 Artiklar
-10%
(4)
Sense of Youty
Gua Sha Rose Quartz
1 pcs
-10%
(4)
Sense of Youty
Skin Roller
-10%
Sense of Youty
Facial Cooling Globes
-10%
Sense of Youty
Eye Massage Roller
Rose Quartz
(1)
Sense Of Beauty
100% Organic Cotton And Bamboo Buds
200 pcs
-10%
Sense of Youty
Blackhead Tool
M Picaut Swedish Skincare
Cupping Therapy For Face & Body
(1)
Meraki
Konjac Sponge Black
6 g
Meraki
Konjac Sponge White
6 g
Meraki
Konjac Sponge Green
6 g
-25%
Florence by Mills
Silicone Face Mask Brush
-10%
MASHH
Duo Mask Brush
-10%
Holika Holika
Magic Tool Dual Head Cotton Swabs
200 pcs
-10%
Banila Co
Clean It Zero Spatula Set
1 pcs
-10%
Starskin
Skin Iron Face Jade
1 pcs
FAQ Swiss
Silicone Cleaning Spray
60 ml
-10%
(3)
Tweezerman
No Slip Skin Care Tool
-10%
Maria Åkerberg
Spatlar Bambu
5-pack
NIOD
Stainless Steel Spoon for Jars
-10%
(2)
Holika Holika
Magic Tool Bubble Maker
-10%
Starskin
Artist FX Complete Set
Rose Quartz & Jade Stone 1 pcs
Flawless
Contour
Facial Roller & Massager
Dynamic Code
Skin DNA-Test
1 pcs
-10%
Starskin
Skin Iron Body Rose Quartz
1 pcs
Starskin
Skin Iron Face Rose Quartz
1 pcs
(1)
Silkemyk
Gua Sha Set
Pink
Visar 48 av 26 Artiklar
Visa fler produkter

Hudvårdsverktyg

Hudproblem

För dig som har något hudproblem kan det vara värt att komplettera din hudvårdsrutin med en extra produkt för att ta itu med problemet. Hos oss finner du en mängd av produkter för flera olika ändamål. Vi har produkter för hud med acneproblem, torr och yttor hud, eksem, rosacea med mera. Här hittar du även produkter anpassade efter just din hudtyp! Vi specialprodukter från flera olika varumärken, bland annat från Exuviance, Dermalogica, Babor, Foreo, Filorga och Sensai.

Acne, finnar & plitor

I vårt sortiment finns punktbehandlingar, för bland annat acne och finnar. En sådan produkt applicerar du på problemområdet någon eller några gånger per dag och låter verka. Dess ingredienser minskar föroreningar och tar död på bakterierna för en ren och fräsch hud. Det finns även specialbehandlingar som appliceras på större områden i ansiktet och som används vid behov.

Acneärr

Har du problem med acneärr finns det produkter anpassade för hemmabehandlingar. Dessa krämer verkar uppljusande på acneärr, pigmenteringar och jämnar ut hudtonen med hjälp av syror. Produkterna kan även förbättra hud med gropar från acneärr. Andra kompletterande produkter som verkar mot acne är t.ex. en ljusbehandling från Foreo, denna är kraftfull och sänder ut pulseringar som eliminerar finnar och motverkar spridningar av bakterier. Beroende på graden av acne ska den användas olika länge.

Behandla förstorade porer, pormaskar, vita pormaskar & svarta pormaskar

Vi har verktyg för borttagning av pormaskar och finnar. Detta använder du istället för att klämma pormaskarna, då det är stor risk för bakteriespridning när man klämmer med fingrarna. Det finns även andra specialprodukter som verkar på förstorade porer. Dessa är ofta djuprengörande, porsammandragande och verkar lugnande på huden.

Universalkräm, akutkräm, & väderkräm

Vi erbjuder även universalkrämer som hjälper till att lindra hudirritationer, dessa verkar lugnande och skyddande mot torr hud. Dessa är perfekta för dig som är i behov av något extra fuktgivande. Speciellt bra att använda i kalla och torra klimat, eller klimat med stark vind. Universalkrämer kan användas till flera olika ändamål, till exempel mot klåda, hudirritationer, hudbristningar, solbränna och torrhet. Minska torrhet på extra utsatta hudpartier som armbågar, knän, läppar, hälar, nagelband och händer med en djupt återfuktande universalkräm. Krämerna kan användas på extra torra och känsliga partier över hela kroppen. Perfekt to-go-räddning att ha med sig i handväskan!

Pigmenteringar, hyperpigmentering, åldersfläckar & mörka fläckar

Att behandla pigmentfläckar hemma kan vara svårt om man inte vet vilka produkter man ska använda. Här har vi samlat produkter för dig som vill jobba på dina pigmenteringar i ansiktet. Orsaken till pigmenteringar kan vara många; graviditet, preventivmedel, solskador och vitaminbrist. Att behandla pigmentfläckar i ansiktet kan göras med speciella produkter anpassade för just pigmenteringar. Produkterna innehåller ofta exfolierande ämnen som förnyar huden och ljusar upp de mörka fläckarna. Hudtonen blir jämnare och klarare. Att jämna ut pigmenteringar kan ta lite tid, så ha tålamod!

Specialprodukter för anti-age

För dig med fina linjer och rynkor finns flera kompletterande produkter att använda. Det finns bland annat utslätande fillers med hyalyronsyra som binder fukt och verkar utslätande på huden. Flera av våra produkter innehåller retinol, eller A-vitamin som det också kallas, ingrediensen som når ända ner till det understa hudlagret, och som när det tas upp av huden omvandlas till A-vitaminsyror. En dunderkur helt enkelt!