Hårparfym

Hårparfymen ger dig inte bara väldoftande hår, den hjälper ofta till att förebygga att håret blir statiskt, motverkar slitage och ger glans. Den kan även hjälpa dig ta bort och skydda mot oönskade odörer, perfekt efter utekvällen eller grillningen. Om du vill använda dofter i håret rekommenderar vi på NordicFeel att du använder en hårparfym eftersom vanliga parfymer lätt kan torka ut håret. Här kan du bland annat hitta Pink Sugar och produkter från Balmain.

Visar 48 av 7 Artiklar
Visa fler produkter

Hårparfym

Hår parfym

Vad är hår parfym? En hårparfym kan du använda att fräscha upp håret med när du känner att det inte längre doftar gott. Här på NordicFeel erbjuder vi hårparfymer från kända varumärken, som Balmain hårparfym och Hair Mist från Yves Saint Laurent. Balmain Hair Couture Silk Perfume är framtagen för att skydda håret samtidigt som den ger ditt hår extra fukt och glans.

Handla hårparfym NordicFeel

Hårparfym är en ganska ny produkt på marknaden, och intresset för den stiger rekordsnabbt. Vi hänger självklart på trenden! Hitta din egen favorit bland hårparfym NordicFeel. Vi har laddat upp med den bästa hårparfym som passar alla hårtyper. Vare sig du har normalt, fett, torrt eller skadat hår går det bra att använda våra hårparfym produkter.

Prova Aquolina Pink Sugar hårparfym

Aquolina Pink Sugar hårparfym är en härligt söt doft med noter av kola och vanilj. Spraya på Pink Sugar hårparfym och känn den fräscha doften i ditt hår hela dagen! Hårparfymen innehåller silikon, som gör håret mjukt och smidigt, samtidigt som det ger ett bra skydd mot solens UV-strålar. Beställ din nya hårparfym redan idag för snabb leverans!

Hår parfym för alla tillfällen

Det finns många anledningar att använda hår parfym på ditt hår. Att tvätta håret varje dag är inte att rekommendera eftersom det blir onödigt mycket slitage på håret, men redan efter en dag luktar håret oftast inte lika gott längre. Då kan en fin hårparfym komma väl till användning. Hårparfymer doftar inte bara underbart gott utan ger också extra glans och tar bort friss.

Hårparfym Goldwell skyddar ditt hår mot dålig lukt

Vad som är bästa hårparfym för just ditt hår beror på vad du gillar och på vad ditt hår behöver: glans, UV-skydd eller extra näring? Hårparfym Goldwell Kerasilk Repower Beautifying Hair Perfume doftar härligt av cederträ och vårdar ditt hår genom att motverka friss och ge ditt hår extra glans. Hårparfymen skyddar håret aktivt mot oönskade lukter som kan sätta sig fast, som grill- eller röklukt, genom att kapsla in lukten och hindra den från att fastna i håret.

Härligt uppfriskande Ariana Grande hårparfym

Med en Ariana Grande hårparfym kommer du garanterat att känna dig härligt uppfriskad och fräsch hela dagen. Ariana Grande älskar parfymer som är uttrycksfulla och när du köper en hårparfym från Ariana Grande kan du vara säker på att du får en personlig doft som sitter i länge. Kom ihåg att vi alltid bjuder på frakten när du handlar på nordicfeel.se!

Sachajuan hårparfym

Om du föredrar lite lyxigare produkter även när det kommer till hårparfym ska du välja Sachajuan hårparfym. Protective Hair Perfume är en fantastisk skapelse som innehåller essenser från ros, ylang ylang, patchouli och vit mysk. Sachajuan hårparfym ger ditt hår mycket fin glans, rättar ut eventuellt friss och skyddar mot skadliga UV-strålar. Produkten är av högsta kvalitet och du kommer att se en märkbar skillnad på ditt hår.

Ge extra hög finish till din frisyr med hårparfym

När du har fixat ditt hår klart kan du ge frisyren en fin avslutning genom att använda en hårparfym. Hos NordicFeel hittar du ett bra urval av hårparfymer från kända varumärken. Ge ditt hår det där lilla extra och dofta gott hela dagen med hjälp av en hårparfym som skyddar ditt hår mot solen och ger det en snygg finish.