Värmeverktyg

Med värmeverktyg i din skönhetsgarderob behöver du aldrig ha en dålig hårdag igen! Här hittar du locktängerplattängerhårfönar och värmeborstar. Allt du kan tänkas dig behöva för att styla en snygg frisyr. Här hittar du stylingverktyg i alla prisklasser! Här hittar du verktyg från populära märken som ghdCera och Remington.

237 Artiklar
(10)
ghd
Gold®
Professional Styler
(16)
ghd
Platinum+ Styler
Black
ghd
Max Hair Straightener
(31)
ghd
Curve
Creative Curl Wand
(21)
ghd
Air Hair Drying Kit
-30%
BaByliss
Turbo Smooth 2200
BaByliss
Pro Digital
6000E Hairdryer
(8)
BaByliss
Shape & Smooth AS82E
(1)
ghd
The Original IV Styler
Cloud Nine
The C9 Touch Iron
(3)
BaByliss
Big Hair Dual
Gold Edition
(1)
Remington
Coconut Smooth Straightener (S5901)
(6)
ghd
Curve Soft Curl Tong
-30%
(1)
Remington
Coconut Smooth Airstyler
AS5901
(9)
BaByliss
Deep Waver
W2447E
(16)
ghd
Platinum+ Styler
White
-30%
BaByliss
Rose Quartz Curling Tong
38 mm C453E
(15)
ghd
Air® Professional Hairdryer
ghd
Chronos Hair Straightener
Black
(2)
ghd
Curve
Classic Curl Tong
-30%
BaByliss
Style Pro 1000 Air Styler
Blue/Gold
(2)
ghd
Helios™ Professional Hairdryers
Black
-30%
BaByliss
Smooth Control 235 ST298E
BaByliss
Smooth Finish 2100
Hot Air Styler
-30%
BaByliss
Cordkeeper 2000
Hair Dryer
ghd
Chronos Hair Straightener
White
(4)
BaByliss
Ceramic Straight
230
-10%
(6)
Cera
CeraWand
Ceramic Curling Iron 19-32mm
-20%
Hot Tools Professional
Quiet Air Dryer 1875W
-20%
Hot Tools Professional
Volumizer Dryer Black Gold
-20%
Hot Tools Professional
Evolve Black Gold
32 mm
Cloud Nine
Core Wide Iron
1 pcs
-10%
(3)
Amika
Hair Blow Dryer Brush
-30%
(6)
Remington
Your Styler Dryer Kit
D5219 Hair Dryer
(2)
ghd
Helios™ Professional Hairdryers
Ink Blue
ghd
Duet Style
White
(1)
BaByliss
Big Hair Lustre AS970E
-30%
(2)
BaByliss
Salon Brilliance Straightening & Curling Iron
ST482E
(1)
BaByliss
Straightening Brush
Svart
-20%
Hot Tools Professional
Evolve Black Gold
25 mm
Remington
CI91AW PROluxe 4-in-1 Adjustable Waver
(13)
Remington
Pro Ceramic Ultra
S5505 Straightener
(7)
Remington
PRO-Air Turbo
D5220 Hair Dryer
HH Simonsen
ROD VS7
(36)
ghd
Glide Professional Hot Brush
-30%
BaByliss
Smooth Shape Airstyler
Hot Air Styler
(3)
Remington
PRO-Air 2200
D5210 Hair Dryer
ghd
Gold Sunsthetic Collection
Visar 48 av 237 Artiklar
Visa fler produkter

Värmeverktyg

Med värmeverktyg i din skönhetsgarderob behöver du aldrig ha en dålig hårdag igen! Här hittar du locktängerplattängerhårfönar och värmeborstar. Allt du kan tänkas dig behöva för att styla en snygg frisyr. Här hittar du stylingverktyg i alla prisklasser! Här hittar du verktyg från populära märken som ghd, Cera och Remington. Ska du köpa plattång, locktång eller hårfön? Hos oss hittar du professionella stylingverktyg, enklare plattänger och hårfönar som är både bra och prisvärda. Vi samarbetar bland annat med ghd. Kom ihåg att investera i en kompletterande värmeskyddsprodukt för att skydda ditt hår vid stylingen. Upptäck sortimentet och använd gärna filtrering till vänster för att snabbt och enkelt komma till rätt produkt.

Stylingverktyg för hår

Letar du efter bra stylingverktyg till ditt hår? Då har du kommit helt rätt! Vi har mänger av värmeverktyg till håret. Välj bland välkända varumärken som ghd, Remington, GAMA och BaByliss. Hos oss hittar du alltid värmeverktyg till bra priser. Har du tur kanske det till och med är rea på stylingverktyg när du kikar förbi!

Styla ditt hår med värmeverktyg

Är du på jakt efter ett bra värmeverktyg? Det finns många stylingverktyg att välja bland. Det finns stylingverktyg som gör ditt hår rakt, lockigt eller voluminöst. Vad vill du att ditt stylingverktyg ska göra? Kanske är du i behov av flera olika verktyg? Hos oss hittar du alltid det senaste inom hårstyling.

En hårtork används för att föna håret torrt och för att skapa extra volym vid hårets rötter. Här hittar du hårtorkar i alla prisklasser. Det finns även smarta resefönar, perfekt att ha med sig när man har begränsat med bagage!

Om du önskar rakt hår ska du köpa plattång. De är lätta att använda och gör ditt hår rakt på nolltid! Håret blir även fritt från friss och får en fin glans. Det finns många olika plattänger att välja bland. Om du har mycket hår kan det vara bra med en bredare modell. Det finns även mindre plattänger för kortare frisyrer och som är smidiga att ha med sig på resande fot. Om du har lugg kan plattången vara bra för att styla luggen med!

När du köper locktång ska du först fundera på vad för lockar du vill skapa. Gillar du stora hollywood-lockar? Krusiga lockar? Eller lösa ”beach waves”? En större diameter på locktången är bra för långt hår, använd en mindre diameter för kortare hår. Styler är ett multiverktyg som ger dig möjligheten att både locka och platta. Våra populäraste stylers just nu är ghd. I ghds sortiment finns flera fantastiska stylers som är enkla att använda och som ser till att du får en bra hårdag varje dag!

Ett annat populärt värmeverktyg är värmeborsten. Det är också ett multiverktyg som ger dig volym och du kan få ett salongsfönat resultat hemma. Med ett sådant stylingverktyg kan du lätta snygga till frisyren när du behöver, böj in spretiga toppar eller fixa till luggen på bara några sekunder! Det finns värmeborstar som lockar med hjälp av ett roterande huvud. Det finns även dem som gör håret rakt med hjälp av ånga eller ren värme.