Glansspray

Ett glansspray ser till att ditt hår är glänsande varje dag. Glanssprayet lägger sig som en ultrafin slöja över håret, reflekterar ljuset så att håret ser friskt och glänsande ut. Vi har glansspray från bl.a. Maria Nila, Lernberger Stafsing och Revlon Professional.


Glansspray

Ett glansspray ser till att ditt hår är glänsande varje dag. Glanssprayet lägger sig som en ultrafin slöja över håret, reflekterar ljuset så att håret ser friskt och glänsande ut. Vi har glansspray från bl.a. Maria Nila, Lernberger Stafsing och Revlon Professional.

Betyg
  • (3)
  • (3)
  • (1)
29 Produkter

Glansspray

En glansspray gör precis vad namnet säger, alltså ger ditt hår en enastående lyster. När du har stylat ditt hår färdigt kan du med hjälp av ett glansspray hår tillföra den där sista touchen som gör frisyren perfekt. Utöver att en spray ger fina nyanser i hårfärgen finns det också många produkter som verkar återfuktande och näringsgivande. Självklart kan du finna precis det du behöver här hos oss på NordicFeel!

Bästa glansspray hittar du hos oss

Om du är på jakt efter den allra bästa glansspray som finns att hitta behöver du inte leta längre, den finns hos oss. I vårt sortiment hittar du bland annat glansspray Maria Nila, som är ett etablerat och omtyckt märke tack vare deras naturliga och miljövänliga produkter. Vilken spray just du skall välja beror både på din hårtyp och på vad du önskar få ut av produkten.

En glansspray hår kan skydda mot UV-strålar

De flesta vet att huden är känslig för solljus, men det är inte lika många som vet att också håret är det. Genom att använda ett glansspray till håret kan du ge din frisyr det skydd det behöver mot UV-strålar. En spray som är specifikt framtagen för att verka på det här sättet gör att ditt hår inte kommer tappa sin färg.

Glansspray ger en behaglig doft till håret

En glansspray gör mycket mer än bara skyddar håret mot UV och ger det en fin lyster. I vårt stora sortiment hittar du flertalet produkter som du kan beställa hem fraktfritt, och som även ger en god och fräsch doft till håret. Gillar du toner av grape, lavendel eller mandarin? När du botaniserar i vårt sortiment kommer du hitta en spray som passar dig!

Få ett glansigt hår med hjälp av en spray

Hur får man glansigt hår? Först och främst handlar det om att ge frisyren den fukt och näring den behöver. Om håret inte mår bra kommer det synas, inte minst på lystern. Om du vill ha ett glansigt hår kan du också använda dig av en spray vars enda syfte är att tillföra just glans. Hos oss kan du hitta produkter som både ger fukt och näring till ditt hår, samtidigt som du får den där lyxiga känslan av en fräsch och snygg nyans!

Få glansigt hår med rätt produkter

Om du vill få glansigt hår har du kommit helt rätt. Hos oss på NordicFeel handlar du produkter från kvalitetsmärken som Kevin Murphy och Maria Åkerberg, som kan ge dig den känsla du är ute efter. När du använder rätt produkter kommer din frisyr få den glans och lyster som behövs för att ditt hår skall stå ut från mängden.

Naturliga glansspray

Det finns flertalet glansspray som innehåller naturliga ingredienser. När du väljer att använda en sådan kan du vara säker på att du inte gör någon skada på miljön och att du inte bidrar till några onödiga mikroplaster i vattnet. Om du vill hitta naturliga glansspray rekommenderar vi dig att titta på märken som Maria Nila och Maria Åkerberg. Båda tillverkarna är hyllade för sina hållbart framtagna produkter!

Beställ glansspray med snabba leveranstider och fri frakt

När du väljer att göra dina inköp hos oss på NordicFeel vet du att vi alltid bjuder på kostnadsfria returer och frakter. Du kan självklart också räkna med att den produkt du beställer kommer finnas i din brevlåda väldigt snabbt, då vi värnar om att erbjuda effektiva leveranssätt till alla våra kunder. Hos oss kommer du hitta allt du letar efter!

Produkten har lagts i kundvagnen