Kategorier
Filtrera

Hårvax

250 Produkter i kategori Hårvax

Det finns mängder av bra stylingprodukter för håret. Hårvax är utan tvekan några av de mest populära produkterna. För dig med kortare hår är hårvax bra eftersom det gör det enklare att styla och forma håret precis som du vill. Även om du har långt hår kan dessa produkter vara användbara, exempelvis om du vill skapa en "wet look" med bakåtkammat hår. Framför dig väntar ett brett och stort sortiment av hårvax och det kan verka svårt att hitta rätt produkt bland alla olika varianter. Du kan dock vara lugn, vi hjälper dig hitta vax som passar just ditt hår.

Visa mer Visa mindre

Skapa liv i håret med hårvax

När det kommer till hårvax och hårgel kan det vara svårt att veta vad som skiljer produkterna åt och framförallt – vilken av produkterna du borde välja. 

Hårvax är en användbar och populär produkt som är hårdare i konsistensen och som ger dig perfekt stadga hela dagen. Till skillnad från hårgel som blir väldigt blankt i håret, har hårvax en mycket mattare finish. Om du vill skapa struktur och form i kort hår är hårvax ett riktigt bra verktyg. Se till att jobba upp produkten ordentligt genom att värma upp vaxet i händerna innan du applicerar det. När vaxet blir lite varmare är det mycket lättare att arbeta in det i håret och det blir även jämnare fördelat. Hårvax fungerar bäst till kort hår till mediumlångt hår. I vårt sortiment kan du hitta mängder av olika vaxer och geléer. Vi har bland annat fibervax, ett vax som ger hög stadga men samtidigt väldigt bra volym. Perfekt om du vill ha en lite mer busig look. Ofta ska vax appliceras i blött/handdukstorkat hår, du drar helt enkelt händerna genom håret, formar, kramar och fixar tills du får en struktur och form du gillar. Det är alltid bäst att börja lite försiktigt för att eventuellt ta mer om det behövs.