Hårspray

Ett hårspray ger stadga och fixerar din frisyr. Idag finns det hårsprayer med många olika egenskaper, som ger olika finish och varierar i hållbarhet. I menyn till vänster kan du filtrera på de egenskaper du värdesätter hos ditt hårspray. Önskar du volym, stadga eller glans? Hos oss på Nordicfeel finner du ett stort utbud av hårspray.


Hårspray

Ett hårspray ger stadga och fixerar din frisyr. Idag finns det hårsprayer med många olika egenskaper, som ger olika finish och varierar i hållbarhet. I menyn till vänster kan du filtrera på de egenskaper du värdesätter hos ditt hårspray. Önskar du volym, stadga eller glans? Hos oss på Nordicfeel finner du ett stort utbud av hårspray.

Betyg
  • (74)
  • (21)
  • (3)
  • (2)
323 Produkter

Hårspray

Ett hårspray kan ha många egenskaper. Är du ute efter ett hårspray som ska fixera din håruppsättning? Eller vill du ha ett spray som ger volym? Fixera, ge glans, fyllighet, minimera friss eller ge värmeskydd – detta är bara några av egenskaperna ett hårspray kan ha. Ta hjälp av filtreringen för att sortera på de egenskaperna som du vill att ditt hårspray ska ha.
Välj det spray som passar dig och ditt hår bäst. Vi har hårspray med lätt stadga, spray med kraftig stadga, glansspray och volymspray. För att göra det lättare för dig har vi beskrivit några av de vanligaste typerna nedan.

Working spray

Ett working spray kan du jobba med samtidigt som du stylar och fixar med håret. Working sprays har en lätt, luftig mist som ger följsamhet och lite stadga. Sprayet gör inte håret stelt, håret är fortfarande medgörligt men får lätt stadga och textur. Fungerar utmärkt att använda när du vill fixera friss och småhår. Använd då en liten, fin kam för att fixera håret. Spraya och kamma lätt.

Hårspray med lätt stadga

Välj ett hårspray med lätt stadga om du vill ha en naturlig effekt. Håret blir fortfarande följsamt och frisyren fixeras. Perfekt för självlockiga hår som vill ha en lätt och luftig känsla, samtidigt som lockarna blir mer definierade och får längre hållbarhet. En hårspray med lätt stadga är även lätt att borsta ut.

Hårspray med stark stadga

Håll frisyren på plats hela dagen med ett hårspray med stark stadga. Har du en frisyr som kräver ett starkt spray? Kanske en envis lugg som kräver lite extra hållbarhet? Välj då ett spray med extra stark stadga som håller frisyren på plats hela dagen.

Hårspray motverkar statiskt hår

Visste du att hårspray kan motverka statiskt hår? Under vintern då temperaturen sjunker och mössanvändandet blir mer frekvent får vi även statiskt hår lättare. Förutom att tillföra fukt med andra hårprodukter kan du investera i ett bra hårspray som motverkar statiskt hår. Välj ett hårspray med lätt stadga för bäst effekt.

Volymspray

Få omedelbar volym med ett volymspray. Ge volym till livlöst och platt hår genom att spraya vid rötterna. Arbeta dig igenom hela håret i sektioner, detta gör du lättast genom att vända huvudet upp och ner, samtidigt som du sprayar varje sektion. Låt sprayet torka lite innan du vänder på huvudet. 

Glansspray

Ett hårspray med extra glans är perfekt för glamourösa frisyrer, uppsättningar eller när du bara vill glänsa lite extra. Ett bra glansspray ger den perfekta finishen till festliga frisyrer. Vi har glansspray från välkända varumärken som Redken, L’ANZA och Moroccanoil.

Använda hårspray på rätt sätt

Har ditt hår blivit stelt och klibbigt när du har använt hårspray? Då har du förmodligen använt för mycket. Att använda för mycket hårspray är nog ett av de vanligaste felen. När man sprayar förmycket hårspray blir håret tungt, klibbigt och livlöst. Nedan följer några tips för att få det mesta av ditt hårspray.

  • Spraya hårspray på torrt hår.
  • Håll avståndet! Spraya ca 30cm från håret. Det gör att den fina misten fördelas jämnt över håret.
  • Låt sprayet torka innan du börjar röra i håret.
Produkten har lagts i kundvagnen