Dermaroller

Är du nyfiken på dermaroller? Eller microneedling som det också kallas. En dermaroller är uppbyggd av små micronålar som penetrerar huden och boostar hudens upptagning av efterföljande produkter, samtidigt som du får bukt med en rad hudproblem! En skinroller kan motverka ärr, celluliter och den har anti-aging egenskaper. Här hittar du skinroller till fina priser.

Visar 48 av 8 Artiklar
Visa fler produkter

Dermaroller

Dermaroller

Kärt barn har många namn, precis som den populära hudrollern. Den går ofta under namnet dermaroller eller skinroller. Microneedling har blivit en efterfrågad hudvårdsrutin och hos Nordicfeel hittar du produkter från det kända varumärket SkinRoller. Ansiktsneedling går i korta drag ut på att med hjälp av mikroskopiska nålstick föryngra huden. Köp din egen skinroller hos oss med fri frakt, fria returer och snabb leverans.

Beard Growth Skinroller och skägg

Hudvårdsrutinen microneedling är känd för att stimulera hårsäckarna med hjälp av en skinroller eller dermaroller som du drar med lätta rörelser över hela ansiktet. Med en dermaroller skägg kan du på ett enkelt och tidseffektivt sätt öka chansen att få en snabbare skäggväxt. Beard Growth Roller är anpassad för att framkalla ett starkare skägg. Köp din skäggroller hos Nordicfeel med fri frakt!

Hur syns dermaroller resultat?

Det finns många fördelar med en dermaroller. Det krävs en regelbunden användning för att få ett optimalt dermaroller resultat. När du har rollat med din roller tar din hud upp dina hudvårdsprodukter mycket bättre. Därför bör du komplettera din skinroller behandling med ett eller fler tillhörande serum. Förutom ett anti-aging resultat så kan microneedling motverka både ärr och celluliter.

Använd dermaroller tillsammans med serum

Att kombinera din dermaroller behandling ihop med ett eller flera serum ger dig den bästa förusättningen att få ett så bra resultat som möjligt. Efter din behandling ökar din hud sin upptagningsförmåga av serum med en ökning på upp till 200%. Skinroller har olika serum att komplettera behandlingen med som vitamin c, retinol, anti-acne, hyaluronsyra och ett serum anpassat för rodnad. Köp din skinroller redan idag!

Prova microneedling hemma

Upplev känslan av en salongsbehandling med microneedling hemma som snabbt blir en favorit i din hudvårdsrutin. Det är en säker och mycket effektiv hudvårdsbehandling som du enkelt kan utföra på egen hand i hemmets lugna vrå. Själva behandlingen består av att du rullar en dermaroller med nålar över huden, vilket i sin tur skapar små mikrokanaler. Dermaroller resultat blir att huden får ett föryngrat resultat när huden läker vilket uppskattas både av personer med hudproblem, men även hos dem utan problem som bara vill få en slät och frisk hud.

Skinroller är originalvarumärket på microneedling

Microneedling har snabbt blivit en riktigt populär produkt på marknaden, vilket inte är så konstigt med alla effekter den lilla produkten har. Det finns många varianter av dermarollers och vi har samlat alla våra produkter här. Nordicfeel erbjuder SkinRoller, som är originalet och det ledande varumärket inom microneedling, och du beställer deras produkter med fri frakt och snabb leverans!

Hur väljer du storlek på din dermaroller?

Dermarollers finns med olika nållängder. De olika längderna på en dermaroller verkar på flera sätt och ger resultat därefter. Detta beror på att nålarna i rollern penetrerar olika delar av hudens lager beroende på hur långa de är. På ytliga problem och tunn hud bör du använda en roller med kortare nålar. För djupare problem och där huden känns tjockare kan du använda en dermaroller med längre nålar för full effekt.

Varför ska du använda en dermaroller?

En dermaroller kan göra underverk för din hud. Tänk på att du behöver vara långsiktig och konsekvent i din behandling för att uppnå önskat resultat. En dermaroller hjälper till med hudbesvär som rynkor, ärr, celluliter, bristningar, förstorade porer, pigmentfläckar och torr hud. Många använder även sin skinroller för att förbättra hudens struktur genom att göra huden fastare. Vi har fri frakt på populära dermarollers!