Ansikte

Vårt breda sortiment av hudvårdsprodukter för ansiktet rymmer allt från ansiktskräm, serum och ansiktsmask till rengöring och skrubb för alla olika hudtyper. Använd produkter som är anpassade för din hud och dess unika behov. Sortimentet består av såväl populära varumärken som nya uppstickare. Utforska utbudet och hitta dina skönhetsfavoriter genom att använda filtreringen här nedanför.

Så väljer du rätt ansiktskräm

I en hudvårdsrutin så bör det ingå två ansiktskrämer - dagkräm och nattkräm. Dagkrämen får gärna innehålla SPF som skyddar mot solens UV-strålning, medan nattkrämen kan innehålla mer aktiva ingredienser som jobbar med din hud medan du sover. Välj ansiktskräm efter din hudtyp eller hudproblem, använd filtreringen för att hitta till rätt produkt.

0 Artiklar
Visar 48 av 0 Artiklar
Visa fler produkter

Ansikte

Ansiktsprodukter

Letar du efter bra ansiktsprodukter? Då har du kommit helt rätt! Hos oss kan du hitta allt vad din hy kan tänkas sig behöva. Hos oss kan du hitta ansiktsprodukter online till bra priser, slipp stressen och trängsel i butik! Handla dina produkter i lugn och ro på Nordicfeel. Osäker på vilken hudvård du som passar din hy? Gör vår hudanalys eller kontakta vår kundservice så hjälper vi dig!

Ansiktsprodukter för känslig hy

En känslig hud kan vara svårt att jobba med om man inte vet om vad man är känslig mot. Att hitta en hudvårdsrutin som passar just dig och din hud kan ta tid. Välj gärna milda produkter, utan parfym. En irriterad och känslig hy kan kännas bra den ena dagen, medan den plötsligt försämras den andra dagen. Väder och vind kan förvärra hudens känslighet. Vid ett torrt och kallt klimat är det därför viktigt med återfuktande och lite fetare krämer till den känsliga huden. Huden kan även bli känslig av solen. Därför är det väldigt viktigt med solskyddsfaktor i alla dina ansiktsprodukter.

Torr hud i ansiktet

Har du torr hud i ansiktet och känner att inget hjälper? För att motverka torr hud i ansiktet behövs en kräm som återfuktar och lindrar känslan av att huden stramar. Under vintern är det vanligt att man blir torr i ansiktet, då kan det krävas en fetare hudkräm för torr hud som kan skydda huden från kyla och blåst. En extremt torr hud kan börja flagna. Om huden i ansiktet flagnar behöver du investera i en bra hudvårdsrutin med massa fukt och skyddande produkter.

Hudvårdsrutin

Alla behöver en bra hudvårdsrutin! En hudvårdsrutin behöver inte vara så komplicerad. De viktigaste stegen i en hudvårdsrutin är: ansiktsrengöring, återfukta och skydda!

Första steget i din hudvårdsrutin är rengöringen som ska ske morgon och kväll. Satsa på en rengöring som är anpassad efter din hudtyp. Om du har en fet hy kan du testa en rengöring med gel- eller skumformula, gärna med exfolierande effekt.

En för en torr och/eller känslig hy kan det vara lämpligt med en rengöringsmjölk eller olja som varsamt rengör huden utan att störa hudens naturliga skydd.

Efter rengöringen kommer fukten! Återfukta huden både morgon och kväll med en ansiktskräm som passar din hud och ditt behov. Man kan ha olika ansiktskrämer morgon och kväll, beroende på vad man vill uppnå med sin hudvårdsrutin.

Det är även viktigt att skydda huden dagligen, året om. Investera i en ansiktskräm med solskydd som du kan använda varje dag.

Om du tycker att hudvård är kul och du är intresserad av att utöka din hudvårdsrutin ska du kolla in sortimentet från The Ordinary. Här kan du frossa i bra ansiktsprodukter! Skräddarsy din hudvårdsrutin med hudvård från The Ordinary.