Pincett

När du ska noppa ögonbryn är det viktigt att du har en pincett med ett bra grepp som drar ut hårstråt med roten. Med en pincett kan du noppa och forma dina ögonbryn, ett måste att ha i necessären om man vill ha välvårdade bryn! Här hittar du pincetter från populära Tweezerman.


Pincett

När du ska noppa ögonbryn är det viktigt att du har en pincett med ett bra grepp som drar ut hårstråt med roten. Med en pincett kan du noppa och forma dina ögonbryn, ett måste att ha i necessären om man vill ha välvårdade bryn! Här hittar du pincetter från populära Tweezerman.

Märke
 • Anastasia Beverly Hills (1)
 • Billion Dollar Beauty (2)
 • Billion Dollar Brows (2)
 • Browgame Cosmetics (6)
 • Depend (2)
 • IsaDora (1)
 • Lenoites (1)
 • Maria Åkerberg (1)
 • RevitaLash (1)
 • SWATI Cosmetics (1)
 • Tweezerman (19)
Betyg
 • (10)
 • (2)
 • (1)
 • (5)
37 Produkter

Pincett

Alla behöver en bra pincett i sin necessär. Det är ett viktigt verktyg när du plockar och formar dina ögonbryn. Det finns pincetter med både sned och rak spets. En del har ledljus och andra är kloformade. Vi har många varianter från kända märken som Tweezerman, Depend och Anastasia Beverly Hills. Köp din pincett hos Nordicfeel med fri frakt och fria returer.

Bästa pincetten för lösögonfransar

Pincetten har många användningsområden, den används inte bara för att plocka bort oönskade ögonbryn. Letar du efter en bra pincett som du kan använda när du ska sätta på lösögonfransar? Vi har den bästa pincetten att fästa lösögonfransar med som är utformad för att sätta fast lösögonfransar och den ger dig ett perfekt resultat utan kladd och krångel.

Pincett ögonbryn formguide

När det kommer till att forma med en pincett ögonbryn så finns det saker att tänka på som är viktiga för att få ett bra resultat. Vinkla en borste från näsvingen utåt så den löper över din iris. Där borsten och ögonbrynet möts ska brynets högsta punkt sitta. Vrid sen borsten ut mot ögats yttersta vrå. Där linjen möter ögonbrynet ska brynet sluta för bästa resultat.

Köp din pincett hos Nordicfeel

När du har tagit fram en form du gillar så kan du måla över de strån som du vill ta bort med en ljus kajalpenna eller concealer. Noppa nu dina bryn med ljuset från ett fönster för ett så naturligt resultat som möjligt. Din pincett ska gå i samma riktning som hårstråt, då blir det rätt. Köp din nya pincett hos Nordicfeel, vi bjuder på frakten.

Tweezerman pincett bäst i test

Nordicfeel har ett stort utbud av pincetter från olika märken som Depend och Tweezerman för att nämna några. Tweezerman pincettmodell Slant Tweezer har blivit utnämnd till den bästa pincetten på flera skönhetssidor många år i rad. Det är en perfekt pincett för både den professionella brynplockaren och nybörjaren eftersom den gör det den ska, utan att det krävs total precision vid plockningen. Depend pincett är i en lägre prisklass men håller fortfarande hög standard och passar även den bra för nybörjaren. Köp din pincett hos Nordicfeel med fri frakt.

Tweezermans pincett ögonbryn

Tweezermans har många modeller av pincetter med olika egenskaper. Den klassiska modellen Slant Tweezer är perfekt för nybörjaren vid plock och form av ögonbryn. Ingrown Hair/SplinterTweezer är en pincett med avsmalnad spets som är perfekt för inåtväxande hårstrån men även för att ta bort vassa saker som glas och taggar. Point Tweezer har också en avsmalnad spets som fångar upp de allra finaste hårstråna.

Pincett tips vid plockning av ögonbryn

Har du bestämt dig för att plocka dina egna ögonbryn? Vi har många bra pincetter för den som vill plocka sina egna bryn. Det finns dock några saker som du behöver tänka på om du ska plocka forma dina ögonbryn själv. Välj en form som passar ditt ansikte istället för att följa en skönhetstrend. Noppa ögonbrynen när huden är mjuk efter duschen. Använd sedan en bra pincett, exempelvis Tweezerman modell Slant Tweezer som du hittar hos NordicFeel.

Öka tillväxten av dina ögonbryn

Har du gjort misstaget som så många gör, att råka noppa lite för många bryn med pincetten och sen stått med panik i halsen och sedan googlat hur snabbt ögonbryn växer tillbaka? Lugn, vi har produkten för dig som hjälper dina ögonbryn att växa tillbaka snabbare. Xbrow är ett ögonbrynsserum som främjar cellförnyelsen hos stråna vilket även resulterar i längre strån och fylligare bryn.

Produkten har lagts i kundvagnen