0 Varukorg
0 stars, based on 0 reviews

bareMinerals Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer Undressed 3,6 ml

265 kr 265
Utgått
Fri frakt över 99 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer ,Undressed 3,6 ml bareMinerals Ögonskugga

Egenskap Matt
Färg Ljus nude
Produkttyp Kräm
Volym Undressed 3,6 ml
Gen Nude Eyeshadow + Primer är en två-i-ett produkt. Den kan användas ensam som en naturlig ögonskugga eller som en primer för att ge en jämn bas för applicering av dina ögonskuggor som då sitter längre och får en mer intensiv färg.
Gen Nude Eyeshadow + Primer har en formula med lång hållbarhet som inte lägger sig i veck eller linjer. De är en del av Gen Nude familjen och erbjuder hudvårdande nude nyanser för alla hudtoner.

Välj mellan specialdesignade neutraliserande nyanser för att korrigera ojämnheter i hudtonen så som pigmenteringar, eller uppljusande nyanser för att motverka glåmig och livlös hud.
Den lättapplicerade krämiga formulan förvandlas till ett puder vid applicering. Formulan är lätt att jobba ut och ger en matt finish med subtilt skimmer som liknar huden.
Den här mineralrika formulan är verkligen hudvård och makeup i ett, den återfuktar och jämnar ut det känsliga ögonområdet med mangosmör, kameliabladsextrakt lugnar och mjukgör, medan grönt te skyddar med antioxidanter.

- Oftalmologiskt testad

Användning:
Använd Gen Nude Eyeshadow + Primer som ögonskugga eller primer
Välj en neutraliserande eller Brightening nyans – eller båda då de går bra att lägga ovanpå varandra. Applicera på ögonlocket med den medföljande applikatorn, Jobba ut den men fingertopparna eller en ögonmakeup borste.
Upptäck mer som Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer
Produkten har lagts i kundvagnen