Black Friday 2019


Black Friday 2019

BLACK FRIDAY 2019

Under Black Friday 2019 kan du fynda parfym, hudvård, hårvård och makeup hos oss på Nordicfeel! Signa upp till vårt nyhetsbrev längst ner på sidan för att vara säker på att inte missa årets största säljdag och få förtur till våra erbjudanden! Tills dess kan du här ta del av erbjudanden på aktuella kampanjer.

1786 Produkter

Det här är Black Friday

Black Friday är en shoppingdag som härstammar från USA. Det är startskottet på julhandeln med stora rabatter och bra erbjudanden. Dagen omsätter enorma summor och är en av de absolut största shoppingdagarna i världen. Många butiker öppnar redan vid midnatt eller tidigt på morgonen. Ofta är det långa köer utanför butikerna innan de har öppnat och många människor sitter förberedda med dator, telefon och surfplatta när rean börjar.

Den allmänna uppfattningen är att begreppet ”Black Friday” började användas för nästan 60 år sedan men exakt var och när det myntades är ännu lite oklart. Det kan ha börjat användas av poliser för att beskriva trafikkaoset efter Thanksgiving. Det finns även många som menar att begreppet började användas för att beskriva hur butikers siffror i budgeten gick från röda till svarta, det vill säga från dåliga till att klara budgeten för året.

Då är Black Friday

Under 2019 är Black Friday den 22:e november. Black Friday infaller alltid under fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving varje år. Datumet när Thanksgiving infinner sig på är olika från år till år men är alltid den fjärde torsdagen i november.

Black Friday i Sverige

Allt fler länder runt om i världen har på senare år fått upp ögonen för Black Friday, däribland Sverige. Det var först runt 2010 Sverige började ta efter och 2014 slog Black Friday igenom och har nu blivit till en självklar shoppingdag. Dagen växer sig större för varje år – allt fler butiker ansluter, fler shoppar och reor och erbjudanden blir ännu bättre. Nu är fenomenet så stort att det konkurrerar med mellandagsrean i Sverige.

Här är Black Friday rean

Över hela Sverige har fysiska butiker Black Friday-reor men rean online är lika stor! Många butiker har samma erbjudanden i butik som online och sedan finns det även webbshoppar som kör Black Friday konceptet. I USA börjar online-rean ofta på måndagen under ”Cyber Monday” som ska vara som Black Friday fast på nätet.

Black Friday på NordicFeel

Vi har laddat upp med de allra bästa erbjudandena inom skönhet. Du hittar mängder av parfym, hudvård, hårvård och smink hos oss.

Missade du Black Friday? Lugn! Vi har såklart även Cyber Monday där kan fortsätta din jakt på de allra bästa skönhetsprodukterna för just dig.

Produkten har lagts i kundvagnen