0 Varukorg

Cyber Monday 2019


Cyber Monday 2019

Kategorier
Pris
-
Märke
Produkttyp
Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019

Cyber Monday är snart tillbaka igen!

12064 Produkter

Det här är Cyber Monday

Efter Black Friday som på flera platser i världen innebär en mängd reor, rabatter och erbjudanden startar Cyber Monday! Precis som Black Friday lades grunden för konceptet i USA. Cyber Monday startades upp som en marknadsföringsteknik och lanserades under 2005 av ett företag för att få fart på julhandeln online. Under fredagen efter Thanksgiving sätter Black Friday igång julhandeln i fysiska butiker medan det på nätet blir under måndagen, mycket tack vare Cyber Monday.

Även i andra länder har Cyber Monday tagit plats, i Storbritannien heter det till exempel Manic Monday. Den allmänna uppfattningen är att konceptet kom till Sverige under 2010 och sedan dess har dagen ökat kraftigt i popularitet. Det är på väg att bli en av de allra största shoppingdagarna över nätet med stora reor och erbjudanden.

Då är Cyber Monday

2019 är Cyber Monday den 2:e december. Cyber Monday infaller alltid under måndagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving varje år. Datumet när Thanksgiving infinner sig på är olika från år till år men är alltid den fjärde torsdagen i november.

Cyber Monday Sverige

De första kampanjerna i Sverige kördes 2010, fem år efter USA, och intresset har sedan dess ökat kraftigt och fortsätter göra det år efter år. Ännu fler butiker tar till sig konceptet och erbjuder rabatter, erbjudanden och reor. Utan att du, som konsument, ens behöver lämna hemmet.

Cyber Monday på NordicFeel

Vi på NordicFeel älskar att fynda och därför har vi givetvis samlat de allra bästa erbjudandena här. Vi har ett fantastiskt och stort utbud av parfym, hudvård, hårvård och makeup! Bli klar med julhandeln redan nu och slipp stressen och paniken i sista minut.

Det bästa med Cyber Monday är att du kan shoppa julklappar eller unna dig själv någonting riktigt fint hemma. Helt ifred från trängsel och långa köer.

Produkten har lagts i kundvagnen