0 Varukorg

20% RABATT PÅ NÄSTAN ALLT MED KOD: "FORYOU20" | ENDAST IDAG!

Indeed Laboratories Hydraluron Moisture Booster 30 ml

Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Fri frakt över 199 krSnabb leveransFria returer

Beskrivning Hydraluron 30 ml Indeed Laboratories Serum & Ansiktsolja

Egenskap Lyster, Återfuktande
Hudtillstånd Fuktfattig
Hudtyp Torr, Alla hudtyper
Produkttyp Flytande
Volym Moisture Booster 30ml
Hydraluron fungerar som en drink för huden och kan appliceras med vilken återfuktande kräm eller serum som helst för att maximera valet av din dagliga hudvårdsrutin. Resultatet är en återfuktad, skinande och ungdomlig hud.

Kliniska tester har visat att fukten av Hydraluron ökar hudens elasticitet inom åtta veckor med 27%,
medan hudens skrovlighet minskar med 10%.
Vid regelbunden användning av Hydraluron ökar hudens förmåga att behålla fukten i huden långsiktigt. Vad mer är, den innehåller världens första Hyaluronic Acid som är 100% fri från råmaterial som härstammar från djur och organiska rester av lösningsmedel. Det försäkrar att din hud matas med de renaste och snällaste ingredienserna för att maximera förmånerna till huden.

Hyaluronic Acid är en otroligt återfuktande ingrediens som håller upp till 1.000 gånger sin vikt i vatten. Det är en geléliknande substans som man hittar i kroppens vävnader. Den suger åt sig vatten som en svamp och gör huden fylligare; kvaliteter som vi ständigt strävar efter då vi åldras. Hyaluronic Acid finns i överflöd i ung hud, men kroppen minskar att producera ingrediensen då vi åldras, vilket leder till en torr hud med linjer och rynkor.
Upptäck mer som Hydraluron

Recensioner

Produkten har lagts i kundvagnen