Naglar

Att ta hand om dina naglar och ge dem lite extra uppmärksamhet kan göra en stor skillnad både för deras utseende och för hur du känner dig. Med rätt produkter och verktyg kan du skapa vackra, välvårdade naglar hemma, som både ser professionellt gjorda ut och ger en touch av elegans till din look. Hos oss hittar du allt du behöver för att ge dina naglar den bästa vården, från kvalitetsnagellack i flera olika färger och finishar, till UV-lampor för naglar, gel-nagellack, stärkande nagellack och produkter för nagelvård.

Visar 48 av 3 Artiklar
Visa fler produkter

Naglar

Färgstarka och kvalitativa nagellack för varje tillfälle

Nagellack är ett enkelt och roligt sätt att variera sin dagliga stil, och adderar dessutom en touch av elegans till din look, oavsett tillfälle. Hos oss hittar du ett imponerande utbud av nagellack och andra tillbehör för att hålla dina naglar fräscha och trendiga. Vi har kvalitetsmärken som O.P.I, Essie och Depend.

Upptäck fördelarna med UV-lampa för naglar

Vill du ta din hemma-manikyr till nästa nivå? Då är UV-lampa för naglar ett måste. Med UV-lampa kan du härda ditt nagellack gel snabbt och effektivt, och uppnå en salongsliknande finish. Detta är en oslagbar metod för alla som älskar långvariga resultat; gellacket kan hålla i upp till två veckor utan att flagna eller blekna.

Nagelvård för friska och starka naglar

Förutom nagellack och UV-lampa erbjuder vi också ett stort urval av nagelvårdsprodukter. Torra nagelband? Inga problem. Vi har allt från oljor till krämer som hjälper till att återfukta och nära dina nagelband, vilket i sin tur bidrar till friskare och starkare naglar.

Skonsam nagellacksborttagning

När det är dags att byta färg, kom ihåg att välja en skonsam nagellacksborttagning. Detta förhindrar att dina naglar och nagelband torkar ut och skadas.

Hitta din stil med vårt breda nagellacksutbud

Utforska vårt sortiment och upptäck de senaste trenderna och nyheterna inom nagellack. Så oavsett om du letar efter ett poppande neonlack, ett klassiskt rött lack eller naturliga lösnaglar för en sofistikerad look, har vi något för varje stil och tillfälle.

NordicFeel - Din destination för nagelprodukter

På NordicFeel har vi allt du behöver för att hålla dina naglar glamorösa och välvårdade hemma. Kolla in vårt sortiment i nagelkategorin och hitta dina nya favoriter idag!