Adax

Adax höstkollektion har fått namnet ”Winter Wonderland”. Den består bland annat av våra klassiker som har fått en liten touch av höst och vinterkänsla. Vi har introducerat nya modeller i de populära serierna Cormorano och Teramo, som bland annat levereras i de härliga färgerna Olive och Ice Blue. Dessa färger representerar både höst och vinter. Dessutom tillverkas nu hela Teramo-serien i miljövänligt läder! Detta innebär att lädret är garvat med produkter från naturen – utan användning av skadliga kemikalier.

Du hittar bumbags, plånböcker, shoppers, axel- och handväskor i den nya höstkollektionen. Vi är mycket stolta över vårt nya samarbete med den danska influencern Mette Marie Lei Lange som är ambassadör för höstens kollektion. Adax valde just henne för att hon är en sann optimist och en inspirerande kvinna. Hon har en förmåga att se det stora i det lilla, och det är med den synen på livet hon delar på Instagram, där humor, reflektion och självironi är en stor del av innehållet. Mette Marie känns äkta och de flesta har väldigt lätt att relatera till hennes liv på Instagram. En av Mette Maries favoriter från kollektionen är en modell från Cormorano-serien. Cormorano-lädret är framställt i ett kalvskinn som är mycket modernt, flexibelt och tåligt. Lädrets kvalitet går inte att ta miste på och med rätt behandling kommer väskan att hålla i många år. Mette Marie älskar färger och tack vare de isblå och olivgröna färgerna blir höstkollektionen ännu lite vackrare.

Hållbara väskor i skandinavisk design

Adax vill ta ansvar för hållbarhet och för klimatet och tillverkar därför sina produkter på ett miljövänligt sätt genom att endast garva läder med naturliga produkter, utan att använda skadliga kemikalier. Om du är på jakt efter en snygg handväska har du kommit helt rätt. Serien Teramo Eco Shoulder Bag är gjort i ekologiskt läder och har många innerfack så du kan hålla ordning på dina saker.

En annan axelremsväska är Venezia Shoulder Bag som är tillverkad i mjukt och skönt läder och som finns i ett flertal olika nyanser. Vid vissa tillfällen, som när du ska ut på resa eller ta del av utomhusaktiviteter kan det vara bättre att använda en magväska för att förvara dina nödvändigaste tillhörigheter. Teramo Eco Bumbag är en snygg och smidig väska som du enkelt kan fästa runt kroppen. Bagen har ett extra fack för mobilen och är tillverkad i ekologiskt läder.