BCL

BCL är ett japanskt hudvårdsmärke som främst erbjuder olika rengöringsprodukter för ansiktet, men även krämer och lotioner. J-Beautymärket passar alla åldrar och hudtyper. Märket erbjuder olika produktgrupper som Momopuri, som innehåller japanska persikor, och Cleansing Wash där AHA-syror rengör huden på ett skonsamt sätt utan att torka ut. Hos Nordicfeel hittar du ansiktsmasker, ansiktsservetter, lotioner, dagkrämer och ansiktstvätt. Produkterna är av hög kvalitet och baserade på beprövad forskning inom skönhetsvård.

0 Artiklar

BCL

Varumärket etablerade sig på den japanska skönhetsmarknaden redan 1979 som ett japanskt-franskt samarbete. Sedan några år tillbaka har många skönhetsprodukter från BCL även hittat sin väg ut på den internationella marknaden. Japansk hudvård är hyllad för sin renhet och enkla, klara design vars innehåll leder till hållbara resultat för din hud.

BCL Momopuri Concentrated Face Lotion är en återfuktande dagkräm som är berikad med vitaminer som varsamt stärker din hud och tillför extra näring. Produktserien Momopuri består bland annat av persikoceramid och nyttiga lactobacillus som gör huden mjuk och smidig. Om du hellre föredrar en gelkräm kan du prova Momopuri Gel Cream, en rik dagkräm som ger din hud en riktig energi-boost! När du är på språng passar Cleansing Research Sheet Cleansing bra, med dessa ansiktsservetter tar du enkelt och snabbt bort överblivet smink, smuts och luftföroreningar.