Blinc

Är du på jakt efter den perfekta makeupen för ögonen? Förutom mascara är en Blinc eyeliner, som du hittar här hos Nordicfeel, bra för att framhäva det finaste med dina ögon. En eyeliner lyfter ögat lite extra då det markerar fransraden. Blincs eyeliner är både oljefri och har en fast form. Den passar perfekt till Blinc mascara som ger extra mycket längd och fylligare fransar. Använd de tillsammans och skapa din personliga look!

Vegansk eyeliner och mascara

Blinc är ett stort och känt varumärke inom ögonmakeup. Deras produkter är veganska och framtagna med särskild hänsyn till allergiker, personer med känsliga ögon, linsbärare, nyopererade och dem som har rinniga ögon. Det gör att ögonmakeup från Blinc passar alla som ställer höga krav på sin mascara och eyeliner, bland annat aktiva människor som rör på sig mycket.

Mascara och eyeliner innehåller en oljefri formula som inte skadar fransarna. En eyeliner kan skapa en piggare blick och man kan lägga den på olika sätt. När du väl lägger på eyeliner kan du välja ifall du endast vill ha det på ögonlocket längst fransraden eller om du vill att det ska bli en liten "vinge". Om du tycker att det är knepigt att applicera en eyeliner kan du prova Blinc Ultrathin Liquid Eyeliner Pen, en eyeliner-penna som är ultratunn och enkel att använda.