b.tan

B.tan är ett hudvårdsmärke som helt fokuserat på tanning, det vill säga brun utan sol-produkter. Med b.tan brun utan sol kan du bibehålla en frisk solbränna som ser naturlig ut året runt. Btan är dessutom både veganskt och cruelty-free, vilket innebär att ingredienserna varken innehåller animaliska produkter eller är testade på djur. Produkterna innehåller inte eller parabener och andra onödiga tillsatser samt att de har en fräsch och välluktande doft.

0 Artiklar

b.tan vegansk brun utan sol

Om du tycker att det ska vara enkelt att få en snygg solbrunna året om, som dessutom ser naturlig ut så är b.tan rätt brun utan sol-produkt för dig. B.tan är lätt att använda och garanterat kladdfri, särskilt om du använder den appliceringsvante som finns att köpa till. Produkterna passar dig som vill ha en riktigt mörk bränna.

Med Fake It Till You Make It Self Tan Mousse får du en härlig, mörk bränna på mindre än en timme. Om du inte kan få nog av det svarta kan du prova I Love Myself More Tanned Self Tan Mousse, en produkt som är baserad på kol och som ger den allra mörkaste nyansen. Komplettera med den återanvändningsbara appliceringsvanten I Don't Want Tan On My Hands så slipper du få färgade handflator när du använder någon av produkterna från b.tan.