Parfym från BVLGARI

Bvlgari är ett av de äldsta italienska varumärkena och grundades redan på 1800-talet av en grekisk flykting. Företaget är mycket känt för både smycken, klockor och dofter. Här hos Nordicfeel erbjuder vi ett urvalt sortiment av de mest omtyckta dofterna från Bvlgari perfume, bland annat Bvlgari parfym herr Aqua Pour Homme och damparfymer från doftserierna Omnia och Goldea. En Bvlgari parfym kännetecknas av mycket lyx och exklusivitet och bärs av kvinnor och män med attityd.

0 Artiklar

Eleganta dofter för dam och herr

Bvlgari Aqva Pour Homme är en elegant, maskulin doft med aromatiska inslag från citrus och havet. Parfymen som lanserades 2005 doftar fräscht och ger en härlig energi av mandarin och apelsin som toppnoter, lavendel och bomull som hjärtnoter och träiga basnoter. Hos Nordicfeel kan du även köpa doften som en deostick. På damsidan finns också mycket att välja på: Rose Goldea kommer i en enkel men mycket kvinnlig flakong och är en sensuell doft som lanserades 2016.

Rose Goldea är en hyllning till guld och kvinnlighet inspirerad av guldets gudinna och solens skönhet. Doften är sammansatt av förföriska och exotiska ylang-ylang blommor som blandas med granatäpple, ros, jasmin och neroli medan värmen kommer från mysken. En annan uttrycksfull damdoft från Bvlgari är Omnia Pink Sapphire, en blommig doft som lanserades 2018 och som blandar citrusfrukter med rosépeppar, frangipani, persika, mysk, viol, vanilj och olika träiga doftnoter.