CeraVe

CervaVe är hudvård som är utvecklad baserat på dermatologisk forskning och vetande. Produkterna är indelade i rengöring, bland annat CervaVe Cleanser, och hudvård. De verksamma ämnena i produkterna är ceramider som skyddar och stärker den yttersta hudbarriären så att huden förblir mjuk och len. Ceramider förekommer naturligt i huden, men kan av olika skäl försvagas med tiden och CeraVe SA Smoothing Cleanser hjälper till att återfukta och bygga upp huden igen.

Återställer fuktbalansen

Att huden blir torr och extra känslig kan hända alla, särskilt under vinterhalvåret. Torr hud kan ha många orsaker, både beroende på inre och yttre faktorer, bland annat åldrande, klimat, UV-strålning och hormonella förändringar. Nordicfeel erbjuder produkter från CervaVe som motverkar denna påverkan och som hjälper huden att återfå sin styrka och naturliga fuktbalans.

Torr hud förlorar sin naturliga lyster vilket gör att man ser trött och hängig ut. En bra hudvårdsrutin med produkter som bygger upp fuktdepåerna i huden igen minskar den yttre påverkan och återger huden en naturlig fräschör. CeraVe Hydrating Cleanser är en skön, hypoallergen duschkräm som är parfymfri och som tillför fukt till huden. Torr hy i ansiktet kan lätt ge upphov till rynkor, fina linjer och till och med missfärgningar. CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF25 ger både skydd mot skadlig UV-strålning samtidigt som den återfuktar huden utan att täppa till porerna