Couleur Caramel

Couleur Caramel är det första ekologiska sminkmärket från Frankrike och sedan 2003 har de levererat ekologiskt och naturligt smink älskat av makeup-artister. De har bevisat att ekologiskt smink inte behöver tillverkas på bekostnad av formula, färgstarka pigment eller hållbarhet. Tack vare den höga koncentrationen av aktiva ingredienser får du en produkt som tar hand om huden samtidigt som du får en vacker sminkning. Produkterna är COSMOS Organic-certifierade och en stor del av sortimentet är 100% veganskt. Praktiskt, miljövänligt och stiligt!

0 Artiklar

Couleur Caramel

Couleur Caramel är ett franskt sminkmärke som satsat helt och hållet på ekologiska produkter. De ligger helt rätt i tiden med andra ord. Ända sedan de först startade har de levererat smink av hög kvalitet som älskas av såväl privatpersoner som make-up artister. Hos Nordicfeel hittar du ett brett sortiment av Couleur Caramel Sverige med allt från mascara till puder och rouge. Med deras produkter skapar du enkelt en look för vardag eller fest.

Skonsam mot huden

Couleur Caramel fokuserar på hållbara produkter och aktiva ingredienser som är skonsamma mot huden. De är beviset att ekologiskt smink funkar minst lika bra som andra produkter. Med deras stora urval är det enkelt att skapa en vacker sminkning. Var inte rädd för att experimentera med nya färger och olika nyanser.

Samtliga produkter från Couleur Caramel är 100% veganska så att du alltid kan sminka dig med gott samvete. Förpackningarna är gjorda i vackert trä och är som en prydnad i sig själva. Produkterna är lätta att appliceras samtidigt som din hud kan andas. Hos Nordicfeel hittar du inte bara ett stort utbud av smink från Couleur Caramel utan även tillhörande borstar för rouge och foundation. Deras foundationborstar är perfekta för att få till en jämn och vacker bas utan kanter eller linjer.