Dynamic Code

Dynamic Code är ett företag som har utvecklat en metod att med hjälp av en persons DNA kunna avläsa en mängd faktorer inom så skilda områden som hälsa, infektioner, släktskap och livsstil. Hos Nordicfeel erbjuder vi Dynamic Codes SKIN DNA test som ger dig värdefull kunskap om din huds genetiska förutsättningar och därmed insikter om hur du bäst sköter den. Det finns även Dynamic Code covid 19 test att beställa direkt hos tillverkaren.

Få personliga rekommendationer av en hudvårdsterapeut

När du tar Dynamic Code test undersöks 16 enskilda DNA markörer som visar din huds egenskaper. Efter det får du tydliga rekommendationer på hudvårdsingredienser som passar just din hud samt tips och råd för kostvanor och livsstil som får dig att må så bra som möjligt. Du kan dessutom få online rådgivning av en hudterapeut. Till hudvårdsterapeuten kan du ställa specifika frågor om just din hud och eventuella problem som du upplever.

Testet kontrollerar din huds påverkan inom fem områden: kollagen, glykering, pigmentering, skydd av antioxidanter och känslighet vilka alla är faktorer som bidrar till hudens åldrande. Genom att ha koll på vilka områden som kanske åldras fortare kan du anpassa din dagliga hudvårdsrutin och använda produkter som riktar in sig på ett specifikt problemområde. Hos Nordicfeel köper du testet till ett mycket bra pris och får det snabbt levererat.